Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
herkesin hakkında en hayırlısı olsun
-
@destroyerb11 hocam siz daha iyi bilirsiniz tabiki ama issizligin insani ruhen ve bedenen yiprattigi zor zamanda feragat edip arkanizdan gelenlere bir iyilik yapabilirsiniz. Amacim sizi kirmak degil yanlis anlamayin lutfen. Ben sizi anliyorum ideal sahibi olmak cok iyi birsey ama fazla idealizm bazen ortak paydada bulusmayi engelleyebilir. Karar sizin tabi. Basarilar dilerim.
-
@hpolitics hocam farkındayım, çok haklısınız. ama hayatında insanın eline böyle bir fırsat geçmişken ömrü boyunca yapacağı yanlış bir kararla yaşamak istemiyor. korkum bu. yoksa sizin durumunuz yanında benimkinin lafı bile olmaz.zaten feragat edicem yüzde 90
-
@destroyerb11 cevabiniz ve anlayisiniz icin tesekkur ederim. Basarilar dilerim. Allah yolunuzu acik etsin
-
@hpolitics amin hocam, hepimizin
-
Bugün arayan oldu mu arkadaşlar, benim fırsatım olmadı. Fakat yarın kesin arayacağım
-
@kamucubey Ben de aramadım yarın arayacağım. Denetmen yardımcısı başlığında kurumu arayan bir arkadaşa yakın zamanda açıklanır demişler ama bilmiyorum. Uzman yardımcısı sonuçları daha önce açıklanmıştı.
-
Arkadaşlar merhaba bakanlığı aradım. Tabiki yine net bir ifade kullanan olmadı. Yedek liste konusunu sorduğumda, yönetmelikte böyle bir hükmün olduğunu bundan dolayı kadronun boş kalmaması için yedek listenin olabileceğini söylediler. Sonuçlar konusunda da komisyona topu atıyolar. Ordan bir bilgi henüz gelmedi diyorlar
-
umarım bir an önce açıklanır sonuçlar
-
Hmuy u kazanan ve belgelerini teslim edecek arkadaslar %100 hm de çalışmak isteyen arkadaslar feragat edebilirler mi lütfen️
-
Bu hafta da yalan olduk glb
-
arayan var mi arkadaslar yarin aciklanir mi dersiniz
-
@portakalcicegi1 denetmen yard. Grubunda arşiv araştırması geldiği için net bir tarih veremiyoruz denilmiş
-
Arıyo muyuz yarın
-
Aramaya gerek yok gibi diyeceklerini söyleyeyim, bize daha bir bilgi gelmedi şuan net değil
-
Buralar çok sessiz ya yok mu duyumu olan 44 gün oldu
-
Iyice uzayacak gibi bu iş
-
şuan müfettiş yardımcılığı mülakatları yapılıyo acaba eşgüdümlü mü gitmeye çalışıyolar? 40 gün oldu uzadı gerçekten
-
@kamucubey bence eli kulagindadir bu hafta aciklanir
-
@portakalcicegi1 İNŞALLAHHH