Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Belgeler geldikten sonra seyahat izni mi almamiz gerekecek daha ne bilet aldik ne kalacak yer ayarladik bu nasil is
-
Sınav giriş yerleri sms şeklinde geldi.
-
Mesajda sisteme giriş yapıp başvurunuzu tamamlayarak giriş belgelerinizi alabilirsiniz diyor. işlemler sekmesinden sınav başvurusu kısmını mı düzenleyeceğiz önce?
-
Sınav giriş belgesine fotoğrafı kendimiz mi yükleyeceğiz?
-
Gelirken kurşun kalem silgi ve kalemtıraş getirin ve optiği uygun işaretleyin gibi bir ibareler var. Sınavın test mi yoksa?
-
Sınav iki oturum mu? akşama kadar sınav mı olacağız?
-
3 saatten iki oturum olmak üzere sınav toplam 6 saat değil mi? Yanlış anlamış olmak isterdim.
-
optik form yaziyor sinav test usulu mu yani?
-
Gazi'nin adını hacı bayram yaptılar her seferinde yumruk sıkıyorum gördükçe. Gazi'ye şeriat getirdiler resmen
-
@hawelmo üniversite kendi otomatikman koyuyordur bu yaziyi her sinav giris belgesine. Ingilizce oturumunda da ayni sey yaziyor. Test olmaz.
-
@milanese hocam işlemler başlığından sınav başvurusu sayfasını tekrar doldurdunuz mu?
-
Umarım son bir şaka olarak test yapmazlar ya. Arayıp sorsak mı bunu da
-
@ezgi-75 Ben oradan başladım işleme, hes kodu girişi yaptım sadece. belgede bi değişiklik olmadı
-
hangi oturumun hangi sinav oldugunu ben mi goremedim yoksa yazmiyor mu
-
@hawelmo evet yazmıyor hangi oturumu seçeceğiz anlayan var mı acaba?
-
Sınav başvuru ilanında vardı ilk oturum alan ikinci oturum ingilizce diye.
Şimdi bu belgelerde fotoğraf yok bir sorun olur mu? -
@hawelmo teşekkür ederim
-
@dogeygunes_ kimliğimiz yanımızda olacağı için sorun olacağını sanmıyorum. Bizlik bir şey değil sonuçta.
-
@dogeygunes_ iki oturumu ayrı ayrı seçip ayrı ayrı mı yazdıracağız
-
Hesap ayarlarından fotoğraf yükleyip kaydedince sınav belgesine fotoğraf geliyor.