KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar gaziantep guy listesinde olupta kosgep kazanan varsa benimle iletişime geçebilir mi
-
Arkadaşlar liste açıklanmıyor mu?
-
Bir insana mulakatta neden sıfır puan verilir?Size soruyorum arkadaşlar? Çok yakın bir arkadaşım girip çıkmadığı mulakat kalmadı neredeyse ,akşam üzeri beni aradı.Mulakatta sıfır puan verdiler dedi.Bu nasıl bir terbiyesizlik?Nasıl bir şerefsizlik?Bu çocuğa yazık degilmi?
-
Sıfır puan gerçekten nedir be ?30 verin 40 verin anlarım, sıfır verip el3mek nedir ya? Çok ciddi olarak bu işin b.ku çıktı daha doğrusu çıkmış biz yeni yeni öğreniyoruz
-
@crazy-lawyer989 Nefret ediyorum ya bu kadar olamaz. İnsan hakları reformu yapmışlar(!)
-
Whatsapp grubundan bir arkadaş da kazanmış. ORDU GUY ve DUY'dan feragat edecekmiş. İlgililere duyurulur.
-
@crazy-lawyer989 Bana da sıfır vermişler. Demek ki hesaplarını rahat yapmak istemiş beyfendiler. Bilseydim mülakata tuzluk yollardım.
-
@onuktekin gidin dava acın
-
@crazy-lawyer989 Bir kendime geleyim bakacağım.
-
Bu arada bir tane de Eskişehir duy'dan bir arkadaşımız kazandı. Hem onun için hem de mülakata girecekler için hayırlı olsun.
-
@onuktekin yaklaşık 90 puan alana 0 vermek tam davalık. Bu adamlar mülakat için Ankara'ya gittiğimiz masrafa bile acımıyor.
-
@colebusthe10 gözünün yaşına bile bakmıyorlar vallahi..
-
@crazy-lawyer989 Hırlıya eyvallah, hırsıza eyvallah, ama NAMUSSUZA dur!
-
@colebusthe10 bu islerin bir proje olduğunu düşünmekteyim çok ciddi olarak .Turkiyenin sermayesi sizce nedir ?diye sormuşlar George Soros a,Soros "gencleridir" diye cevap vermiş.Vermis olduğu bu cevap izleyen 20 belki 30 seneyi ilgilendiren perspektifte bir cevap aslında ama bunu ne kadar kale aldılar? Olan genç jenerasyona oluyor.Genclerin sanki bilinçli psikolojileri bozulmak isteniyor birileri tarafından..
-
Bu ülke potansiyeli çok yüksek bunları hakketmiyor. Siz insanıza değer vermiyorsunuz ki niye ben geleyim yatırım yapayım size diyor adamlar. Sonra AB'de vatandaşlık alan en çok Türkler diyorlar.
-
gelir uzman yardımcılığı......... elendi
devlet gelir uzman yardımcılığı.......elendi
komiser yardımcılığı.......elendi
ysk seçim müdürlüğü........elendi
kyk müfettiş yardımcılığı.......elendi
sgm müfettiş yardımcılığı.......elendi
gelir uzman yardımcılığı....... atandı
kaymakamlık.........elendi
kaymakamlık............elendi
kosgeb uzman yardımcılığı....elendibuna sebep olanları ALLAHA havale ediyorum. başka söyleyecek bişey bulamadım.
-
@abdulaziz stajyer kontrolörlük ATANDI inşallah
-
@yalın onunda sonucu belli aslın da ama Allahtan umut kesilmez.
-
@abdulaziz kesilmez abi
-
@onuktekin Üstad bu kurum böyle bir kurum. Bende bu kurumda elenmiştim. Ne desen Haklısın ama elden birşey gelmiyor.