KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@abdulaziz hatta puanlarınız yüksek geç açıklanınca başka kurumda işe başlayanlar oldu dediler.
-
Duy mülakatları öncesi iyi gider.
-
Bir arkadaş aramış bugün siteyi sık sık kontrol edin demiş konuştuğu hanımefendi. Bugün bir ihtimal var gibi görünüyor. 03125952709 bu numaradan sorabilirsiniz.
-
@onuktekin inşallah açıklanır da bu bekleyiş son bulur
-
Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Ortam gergin amacım ortamı germek değil ancak burayı kazananlar duydan ya da guydan feragat eder mi? Sonuçta 2200 gösterge.
-
@hicks27 Kimle konuştuysam süreci bırakacağını söyledi. Guy ve duy öncesi açıklanırsa mülakatlara çoğunluk gitmeyecektir. Özel sebebi olan 1-2 kişi olursa bilemem tabi.
-
3600 gösterge olması lazım. Bildiğim merkez uzmanlıklarla aynı.
-
@estergon-kalesi Doğru kosgeb uzm yard 3600 ek gösterge. Guy ve duy için yazmıştır diye düşündüm onu
-
@hicks27 ben şahsen kosgeb olursa direk bu süreci bırakırım. Arkama bakmadan kaçar giderim .
-
kitabı defteri komple bağışlarım
-
Başka arayan oldu mu kurumu ?
-
Ben yakacağım
-
Ben aradim. Calismalarin devam ettigini , bugun yarin aciklanacagini, net bir tarih bilgisi veremeyecegini soyledi acan kisi
-
Bugün açıklanmayacak galiba mesai bitmek üzere yarına allah büyük
-
Abi şu başlığı açıklanmadan güncellenmeyin canınızı seveyim lütfen ayağımı masaya vurdum yatarken
-
Bugün veya yarın da açıklanmazsa beklemeyi bırakmak lazım süreç yine eskisi gibi uzayabilir.
-
@jokerface süreç önceden detaylı güvenlik soruşturması nedeniyle uzuyordu. Bir önceki alım gibi olması çok zor bir ihtimal.
-
@m-ali-44 hala var güvenlik soruşturması
-
-
Arayan oldu mu bugün