Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
almayacak olsa aranınca süreç devam ediyor demezlerdi yorulduk hepimiz bu belirsizlikten ama alım iptal olsa haberimiz olurdu
-
@fikretsmsk kardeş sen şaka yapıyosun diye ben de şaka yaptım da. İlana çıkmış açık açık uzman yard alımı olacak denen sınavın alımının olmayacağı kafasına nası ulaştın? Saçma sapan yorum yapıp insanların canını sıkma bence. Bu sınav daha önceki vakıfbank sınavı gibi sadece müfettiş yard için açılıp kalan başarılılara uzman yard teklif edilenden değil.
-
@fikretsmsk Ya ne yapacaklardı? 1 sene boyunca müfettiş alımının sonucunu siteye mi koyacaklardı? Herkes sabırla açıklanacağı günü bekliyor. Bu tarz söylemlerle ekstradan gerginliğe gerek yok. Zira yeterince gergin herkes.
-
Bir duyumu olan var mı arkadaşlar ?
-
@sign-in arayanlara farklı cevaplar verilmiş, 15ine kadar açıklanacak diyen de, bu ay sonuna kadar açıklanır diyen de var, bilgi veremiyoruz diyen de var
-
@sign-in bilgilendirme yapılmıyor hiç keşke geçmiş dönemlerde vakıfbankı kazanıp hala forumu takip eden birileri varsa bizim için bilgi almaya çalışsa ne kadar güzel olur
-
@jwinnfield bir arkadaşımız yazılı sonuçlarının açıklanacağı tarihi söylemişti.Keşke mülakat sonuçları için de bilgi verseydi
-
Bu kadar uzun sürmesindeki neden ne acaba , bunun üzerine kaç sınav oldu alım yapıldı farklı olan ne yani gerçekten merak ediyorum
-
Bir bilgi alabilen var mı arkadaşlar?
-
@ygmr dün aradığımda h.ici açıklanır dedi insan kaynakları ama bilemiyorum
-
@gklp bu hafta için mi gelecek hafta için mi dedi hocam?
-
@gklp bugün aradığımda gelişme yok dendi bana da
-
İk nın net bilgi vermemesi gayet doğal arkadaşlar. Şu gün açıklanır demezler. İk dan ziyade gm de içeride arkadaşı ya da akrabası olan varsa daha net bilgi alıp bizi bilgilendirebilirse süper olur
-
@sign-in katılıyorum. Bugün mesainin bitmesine az kaldı açıklamazlar büyük ihtimal ins haftaya belli olur
-
@international1 arkadaşlar içeriden bi arkadaştan aldığım bilgiye göre 3 er hafta arayla mülakat sonuçları açıklanıyomuş ve kazananlar teker teker aranıyormuş, telefonlarımıza her an ulaşılabilir seviyede olmamız gerekiyormuş. İç kontrolör ne zaman açıklandıysa ondan 3 hafta sonra uzman yardımcılığı açıklanacakmış. İç kont. sonuçları ne zaman açıklandı bilgisi olan var mı?
-
@mars9698 14 temmuzda (23 gün önce) aramalar yapıldı iç kontrolörler için. araya 1 hafta bayram girdiğini düşünürsek bu bilgiye göre önümüzdeki hafta açıklanması muhtemel
-
@jwinnfield bayramı da o 3 hafta içine dahil edersek bu hafta açıklanması lazımdı
-
İK yı arayıp bilgi alabileceğinizi de zannetmeyin. Sınav sonuçları ne zaman açıklanır diye arıyorlardı önümüzdeki hafta açıklanır bilgisini almıştı bi arkadaş, bir gün sonra sınav açıklandı kısacası onların bi halt bildikleri yok öylesine telefona bakıyorlar.
-
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle zorlu bir yoldasınız ve bir nebze dahi olsa içinizi rahatlatmak amacıyla biraz da bilgi vermek amacıyla yazıyorum.
-
Pandeminin etkisiyle birlikte neredeyse iki senedir uzman yardımcısı kadrosu için personel alınmadı. Bu dönemde Bankanın personel sayısında da ciddi manada bir azalma oldu. Uzman yardımcılığı kadrosu için alım olacaktır.
-
Kazanan arkadaşlar için maille atamalarının gerçekleştiği birim bilgileri iletilecek. Bu süreç yaklaşık 3-4 saat kadar sürecek. İlaveten aynı gün veya sonrasındaki iş gününde atandıkları birimdeki amirleri tarafından aranarak bilgilendirme yapılacaktır.
-
Muhtemelen önümüzdeki hafta kazanan arkadaşlara mailler iletilecektir.
-
-
@john-stuart Teşekkürler hocam bilgi için.Sizin şu an vakıfbankta çalışmakta mısınız?