Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@gürkan35 brüttür o. zaten burada daha önce ücret konusunda bilgi verenler de normal maaşın düşük olduğunu, çift maaş temettü prim vs. ile yükseldiğini söylüyorlardı. telefonda normal brüt maaşı söylemişler anladığım kadarıyla.
-
@cne 5100 brüt ile personeller ev kirası + fatura ödeyemeyebilir mevcut şartlarda, brüt olmamasını umuyorum şahsen
-
-
@sforsabri hocam brüttür doğrudur. Az yatıyo ama sürekli yattığı için ortalama yüksek oluyor.
-
5100 brütle istanbulda olacaklar nasıl geçinicek abi bize net elinize geçen 6 civarı olur ekstralarla para konusunda sıkıntı yaşamazsınız denmişti bi yanlışlık olmalı.
Dil tazminatı ne kadar oluyor bankalarda bilgisi olan var mı? -
@burkbayrak İstanbul için ayrı tazminat olduğunu söylüyorlardı. İstanbul ve diğer şehirler aynı olmaz merak etmeyin. Dil tazminatı da güzel oluyormuş.
-
@hamit Hamit Hocam zaten 3 ayda bir ek maaş yatıyor sanıyorsam. Yani 12 ay çalışıp 16 aylık maaş kazanılıyor. Dediğiniz gibi ortalaması 6 bin TL ye ulaşıyor olması lazım. Prim, dil tazminatını hesaba katmadan.
-
@burkbayrak hocam İstanbul tazminatı çok daha yüksek, ortalama başlangıç 6buçuk olur ilk yıl, satış kadrolarında çalışırsanız şubelerde, performans primleri de yüksek yatar 16 maaşın haricinde
-
Bankaların brüt olarak teklif ettiği maaşlar düşüktür muhtemelen bu teklif de 5100 bruttur. Ancak çok fazla ilave var istanbul tazminatı, dil tazminatı, 4 maaş ikramiye, 2 maaş temettü, prim derken elinize tatmin edici bir miktar geçiyor o konuda endişeniz olmasın.
-
Arkadaşlar pazartesi de aramaya devam ederler mi sizce? Yoksa cuma herkes aranmış mıdır?
-
Arkadaşlar pazartesi de aramaya devam ederler mi sizce? Yoksa cuma herkes aranmış mıdır?
-
@eagle1993 asil olarak atanan herkes aranmıştır ama yedeklik durumu olabilir feragat edecek çok kişi var gibi görünüyor
-
Anladım. Çok ümidim kalmadı o zaman beklentiyi kesiyorum
-
@veryansin nerede çalışacağınızı belirttiler mi
-
@hukuk123 evet
-
@veryansin genel müdürlük mü
-
@hukuk123 aynen risk planlama bölümü
-
Genel müdürlük için İstanbul dışı şehirden gidecek olan var mı??
-
@vanillasky evet ben Ankara'dan geleceğim
-
Öncelikle kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, olumsuz sonuçlanan ve süreci devam eden herkes için en iyi dileklerimi sunuyorum. İstenen belgeleri elden, fiziki mi teslim etmemiz gerekiyor yoksa posta yoluyla ulaştırabiliyor muyuz, bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?