Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@mp Cidden telegram gruplarında herkes bir şeyler sallıyor. O kadar çok tarih veren var ki. Çoğu manipüle ediyor grupları muhtemelen. Buradan konuşmak varken telegramdan konuşulması da ayrı ironi. Halbuki burası bu tür şeyler için var... Mecbur orada da bulunuyoruz.
-
Vakıfbankta çalışan bir arkadaşımız varsa en doğru duyumu onlardan alabiliriz. Yok aradım telefonun ss atıp bunları artık kimse yemiyor. Herkes beklentiye sokup rakip eleme yolunu bulmuş.
-
Hepsi dedikodu, bu hafta içinde açıklanır diye öğrendim
-
@nurbanu kimden öğrendiniz ?
-
@nurbanu inanmak zorunda değilsin kardeşim yalan niye konuşalım?
-
@nurbanu inşallah hocam
-
@brktp6 kuşlar söyledi aslında bu hafta demediler Üç beş gün içinde dediler umarım dedikleri gibi olur
-
@nurbanu 3-5 gün bu hafta oluyor
-
@brktp6 o sebeple bu hafta dedim, hakedenlerin yarışması dileğiyle, herkese umutlu günler diliyorum
-
@nurbanu teşekkürler sizede
-
Memurlar nette de birisi aradığında bu hafta içi her an açıklanabilir dendiğini aktarmış
-
@justinterrogate, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@bykeynes mufettis yrdligi mulakatimin iyi oldugunu dusundugum ve orayi hakettigime inandigim icin reddettim. tabi o donem aciklanmis kpssye guvenmem de etkili olmustu
Anladım hocam.Tebrik ediyorum sizi açıkcası. Hakkınızda en iyisi olur umarım
-
şehir dışından gelip ertelenmesini isteyen arkadaşlar şu numarayı 0222 335 05 80 arayıp taleplerini iletebilir.
-
@beirutde yanlış basliğa yazmisim arkadaşlar kusura bakmayin
-
Bu hafta açıklanır inşaallah.Esnetilme yapılmış mı onu da merak ediyorum.
-
@nurbanu hala dönüp dönüp 23 Nisandı şimdi sonrası oldu telegramda bu nasıl taktik hocam ya
-
@colebusthe10 evet @Nurbanu hocamız da baya iddialı bir şekilde söyledi umutlandırdı bakalım. telegramda 23 nisan sonrasima birakildi umutlar
-
@colebusthe10 23 nisan sonrası denmişti zaten. O iddia bana çok asparagas gibi gelmedi ama bu hafta açıklanacağını söyleyenler de baya ciddi, göreceğiz.
-
optikleri manuel olarak tek tek delikli kagitla mi okuyorlar 23 nisan sonrasi ne demek. diger turlu aciklarsin sonucu, mulakati ileriye atarsin. akil kari degil eger dogru ise. burasi disinda da bircok kurumda sureclerin hayrina ucret odenecekmis / bagis yapilacakmis gibi yurutulmesi trajikomik bir hal almaya basladi
-
@justinterrogate Sormayın hocam. İki kurumun sınav sürecindeyim ikisi de geciktirip duruyor aşamaları denk geldiğimiz dönem itibariyle şanssızız maalesef.