Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@hicks27 haklısınız lakin bu her sene olan şeyler malesef bazı atanmış arkadaşlar kuruma girdikten sonra bu yollardan geçtiklerini unutuyorlar. Listeye giremeyen arkadaşlar Allah yardımcımız olsun guydan sonra elimde bir bu vardı bu gitti malesef artık bu sene tutunacak bir dalım bile kalmadı.
-
@hicks27 bu nasıl bir çağdır utanma arlanma yok insanlarda benim torpilim var diye hava atacak hale gelmişler bu adamlar yarın devletide soyar parayada satılır sonra ülke niye gelişmiyor yazık gerçekten yazık
-
Niye şeffaflık yok ki. Çoğu kişi şehir dışından geldi o kadar masraf etti. Kaç puan aldığımızı bile göremiyoruz
-
evet bir başlığı daha sessize alıyorum. mülakata kalanlara başarılar.
puansız sıralamasız bir liste daha..
diyecek çok şey var, demeye ne güç var ne istek...
hepimiz için hayırlısı olsun. -
@hicks27 Arkadaş zaten girdiği mülakatı kazanıcak nereyi isterse orası olucak. Hal böyleyken keşke biraz dikkatli davransa sene basından itibaren açılan tüm ilanlarda adı var. 5 yıl 6 yıl 7 yıl bu süreçe emek verenler varken a grubu kadroda bir işe sahip olupda meslek il ayırt etmeksizin tüm ilanlara basvutmak pek doğru değil.
-
Arkadaslar mulakata kaldim. Ancak iktisatta 18 kisi yerine 29 kisi var listede bu nasil bir sacmalik. 120 kisi icinde 12 kisinin ayni puani almasi ihtimali ne ki ?
-
@duha hocam liste en yuksek netten baslayarak olusturulmus
-
@yelloww Hocam bunu neye dayanarak söylüyorsunuz bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın lütfen
-
@yusufyigitt07 aciklama kisminda yaziyor hocam en yuksek netten baslanarak diye
-
@yelloww Evet hocam şimdi siz söyleyince farkettim teşekkür ederim cevabınız için
-
@yusufyigitt07 rica ederim ne demek
-
@yelloww
doğrudur hocam
kazananları tebrik ederim -
@prime1793 Guy listesinin açıklanmasından sonra acıtasyon yapmıştı bakalım şimdi nasıl saçmalayacak
-
@hicks27 inşallah bizlerde nasibimizi bulacağız hocam Allah bunun gibilere benzetmesin yeterki
-
Sınava para ver, gidiş-dönüş bilet al, konaklama, yeme-içme vs onca masraf yap ama sınav puanını öğrenmek için CİMER’e yaz. Nedir kardeşim bu çektiğimiz çile? Aynı kişiler kurumdan kuruma atlasın biz de annemize gözlerimizi kaçırarak kazanamadık diyelim. Hak büyük Allak büyük umut baki söz afaki...
-
Arkadaşlar bir insanın a,b,c,d,e,...,z planları olabilir.
Hele ki bulunduğu durumla ilgili bir memnuniyetsizliği varsa. Bu memnuniyetsizlik göreviyle ilgili olabilir, şehirle ilgili olabilir vb.
Ve bu durumda; önüne gelen ilanlara da işte bu a,b,c,... planları olarak bakabilir. Bu ilanlar için arasında en çok istediğim şu ancak eğer o olmazsa bu da olur, bu da olmazsa şu da olabilir gözüyle bakabilir, bu ilanları kafasında belli sıralamalara koyup sonuçta hiçbirinin sonucunun kazandınız ya da kazanamadınız olacağını başvurmadan ve sürecini yaşamadan bilemeyeceğinden başvurabilir.
Bu durum, ta ki hem şehir bazında hem de görev tanımı bazında istediğini alana kadar devam eder, çünkü; öncelik kendini garantiye almak, sonrası ise bir meslek garantinin yanında imkanlar dahilinde en istekli olabileceğin işe ulaşmaktır.Bu nedenle bu tür durumları eleştirmek tabi ki olabilir ancak bence çok da acımasız ithamlarda bulunulmamalı.
Misalen ben en başında hem şehir bazında hem de görev tanımı olarak çok isteyebileceğim bir atanma yaşamış durumdayım, o nedenle bu defteri kapattım çoktan, daha ne bir kurum sınavı ne bir mülakata girerim ancak bu denk geliş benim şansıma olmuş bir durumdur. Bu şansa denk gelmeyen insanlar elbet ki imkanları dahilinde maalesef kafalarındaki değer sırasına göre deneyecekler ve sonuçlarının olumsuz olması ihtimaline karşın da kafalarında daha alt sıralara koydukları ilanlara dahi başvuracaklardır.
Bu tutumun sebepsiz yere safi tatminiyet için yapılması kesinlikle karşı olduğum bir şey, ancak; her bu tutumda olanı da genelleyerek kötü niyetli olmakla suçlamamak lazım.
Alışkanlık olarak başlıkları okumaktayım. Bu başlıktaki bu konuyla ilgili son konuşmalar biraz dikkatimi çekti, ben de konuyla ilgili fikrimi belirtme gereği duydum. Belki sürecin yıpratıcılığı da etki etmiş olabilir bu öfkeye ama bana biraz fazla geldi açıkçası.
Kazananlara tebrikler, şimdilik istediğini alamayanlara ise bir yerlerde bekleyen nasiplerine ulaşana kadar sabırlar diliyorum. İyi forumlar.
-
Ya artik seffaflik istiyoruz bu kadari da hakkimiz degil mi ? Ne yapilabilir bunun icin ?
-
@düdüklütencere2 dediğimiz bu arkadaş ailevi nedenlerden dolayı izmir guy için girdiğini söylemişti denetmenlikte şehirde belli değil buna nasıl bakacağız söyler misiniz?
-
@papatyaçayı
Direkt olarak bir kişiden bahsetmiyorum hocam, sadece böyle bir linç kültürü genel olarak var, yeri gelmişken ben de genel olarak değindim diyim.
Yoksa şahsi anlamda bahsettiğiniz kişi için belki haklısınızdır, ben sadece hazır yeri gelmişken genel anlamda bu linç tutumunu eleştirmek için değindim sadece. -
@papatyaçayı hocam yine yapar acitasyon nolcakki kurumdan kuruma atlamak Nedir anlamak mümkün değil mücbir sebebi olanları tenzih ederim ama şehir begenmiyor ortam sarmiyor falan filan boş sebepler sonra 95 96 alan adamlar iş bulamıyor neyse Allah büyüktür elbet bir kapı açar