Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Bu ilan için yenileme değil aynısının tıpkısı yeni bir ilan demişler, "2020kpss den sonra beklenen..." isimli başlıkta, "vasıflı..." isimli bir arkadaş daha ilan gelmeden yazmış, dediğine göre aynı ilandan bir daha alıma çıkmışlar ikisi ayrı
-
@labrisa tekrar başvuru kesin midir hocam başvuruda bi hata yaptığım için sıkıntı oldu yeniden başvurabilirim umarım
-
@beatrixxx İlanda 20 ocak-29 ocak tarihleri arasında başvuru alınacağı yazıyor hocam. Eğer ilan doğruysa başvurabilirsiniz.
-
@labrisa bakanlık sitesinde duyurularda göremedim hocam inşallah doğrudur teşekkür ederim
-
bu ilan erteleme ilanı diyen arkadas nerden biliyor acaba oyle olsa adamlar neden tekrar basvurusu biten ilan için alım acsın ? gecenin bu saatinde bakanlıktan bi tanıdıgı yoksa bi tarafından uydurmasın kimse mümkünse..
görünüşe göre apaçık yeni bir ilan olarak görünüyor..yarın arayıp teyit ederiz -
pis herifler çok başvuru olmayınca ertelemişler yoksa yanlış mı biliyoruz
-
yarin belli olur arkadaslar. bir bucuk ay arayla iki sinav olmasi pek mantikli gelmedi.ama belli de olmaz. akil sir ermez bu islere: )
-
@beirutde bu ilanı yazan editör arkadaş resmi gazeteden direkt mi bakıyor bence karışıklık var 60 kişi ilan tıpa tıp aynı ve sitede başvuru sona ermiştir diyor
-
hadi bu yanlıs diyelim denetmen yardımcılığına da ilana cıktılar ayrıca tarihler farklı basvurusu biten ilana tekrar basvuru acmaz adamlar..bence bu yeni ilan hayırlı ugurlu olsun
-
@cnkmo aynı kadro tekrar başvurak o zaman
-
@gpale aynen bu ilan kacmaz:)
-
basvurcaz tabiki gencler bence muthis oldu bu ilan ben iktisatım 24 kisi alıncak tahminim zaten yazılıya 80-100 kisi civarı katılır diyordum sozluye kaldıktan sonra hersey mumkun
-
@cnkmo bi dur diego ortalık karışık ilan inceptionu yaşadık çok ilginç şu an kimse anlam veremiyor duruma
-
inş 100 liramızı hacılamazlar
-
@gpale
sıkıntı yokk ilan hayırlı ugurlu olsunn -
@gpale hocam ben de bakanlık sitedesinde göremedim ama personel başkanlığının sayfasında görünüyor şuan yeni ilan
-
@suel demek ki başvuru 600 ü geçmedi uzattılar süreyi
-
@gpale
oyle bişi gördünmü sen simdiye kadar ? -
@cnkmo bak şimdi yine bi 60lık ilana girdiler desek kadrolar sonuna kadar aynı o zaman başvuranlar yani bizler tekrar başvuracağız bunun kaçarı yok. fakat bizim başvurular ne durumda o daha önemli sınav 31 ocakta yapılacak mı yapılacaksa neden toplamda 120 kişi ilana girmediler aw
-
@slh20 hocam insanları yaniltmayin. İlk ilan yani ertelenmedk bugün bitti başvurular. İkinci yayımlanan ilan evet format vs aynı. Kadro yanmasın diye ilana çıktılar. Belki ikinci ilan ertelenebilir çünkü hala YDS sınavı yapılmadı başvuru sayıları dusuk