@mervenil sizin adınıza üzüldüm doğrusu:) bir istatistikçi olarak ben de iibf nin twitter etkinliklerine katılıyorum 1 kişi 1 kişidir diye:) dünyayı iyi niyet ve iyilik kurtarır umarım:) temennim 400 iibf 100 istatistik sizin içinde sorun olmazsa:)
suel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
RE: TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
ben de az önce aradım -siteyi takipte kalın en kısa sürede açıklayacağız bu hafta olmadı diğer hafta-dediler
-
Arkadaşlar şimdi konuştum bugün 4ten sonra siteyi takip edin dediler
-
@bernoulli gerçekten hakkıyla kazananlara hayırlı olsun
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@sagropa bugün aradım ben,bakanlığımız dönüşümlü olarak çalışmaya devam ediyor sürecinizi olumsuz etkileyecek bir durum yok dediler
suel tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@sagropa bugün aradım ben,bakanlığımız dönüşümlü olarak çalışmaya devam ediyor sürecinizi olumsuz etkileyecek bir durum yok dediler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@gpale hocam ben de bakanlık sitedesinde göremedim ama personel başkanlığının sayfasında görünüyor şuan yeni ilan
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@mervenil sizin adınıza üzüldüm doğrusu:) bir istatistikçi olarak ben de iibf nin twitter etkinliklerine katılıyorum 1 kişi 1 kişidir diye:) dünyayı iyi niyet ve iyilik kurtarır umarım:) temennim 400 iibf 100 istatistik sizin içinde sorun olmazsa:)
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
@bernoulli telefondan giriş yaptığım için mesaj atamıyorum hocam bana yazabilir misinz
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
@akvaryumkusu hocam siz bu bilgiyi nerden aldınız? Hangi tarihe ertelendi peki?
-
@bernoulli gerçekten hakkıyla kazananlara hayırlı olsun
-
Arkadaşlar şimdi konuştum bugün 4ten sonra siteyi takip edin dediler
-
@mutlakbutlan hocam siz hangi numaradan aradınız? bugün defalarca aramama rağmen telefona cevap vermediler
-
ben de az önce aradım -siteyi takipte kalın en kısa sürede açıklayacağız bu hafta olmadı diğer hafta-dediler