BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Aradığımda uzman yardımcılığı der demez başka hatta attı sonra kimse açmadı
-
Arasam mı diyordum cevabı aldım arkadaşlar
-
Bizden sonra binlerce kişinin girdiği kpss yapılıp açıklandı ne diyim ki
-
Arkadaslar galiba bugun de aciklanmiyor.Allah bize sabir versin
-
listeler belli ama açıklanma tarihiyle ilgili kimsenin bir bilgisi yokmuş . Kurul toplanması gerekiyomuş ve başkanın onayı gerekiyomuş . Bunun için de gündeme gelmesi gerekiyormuş bu konunun . Başkanın açıklayalım demesi gerekiyormuş . Beklenmesinin Başka herhangi bir sebebi de yokmuş süreç aslında bitmiş
-
@kartalyürekli bu kadar bitmiş bir iş neden uzatılır ki? 3 buçuk ay oldu nerdeyse…
-
@mülakatzedee bize ne kadar eziyet oldugunun hic farkinda degiller demek ki..
-
@kartalyürekli sorusturma asamasi falan da bitmis yani oyle mi hocam?
-
@yelloww evet
-
@mülakatzedee kurumun gündeminde şu an için sonuçların açıklanması diye bi konu yok . Sürecin uzamamasının önünde de bi engel yok , malesef açıklamayı istemelerini bekleyeceğiz
-
Sizce aramamız bir şeyleri değiştirir mi? Gerçekten belirsizlikten tükendim
-
@mülakatzedee belki hizlandirir ya da en azindan kendimizi hatirlatiriz hocam bilemiyorum.
-
@mülakatzedee Her gün birkaç kez ararsak süreci hızlandırabiliriz bence. Belki farkına varırlar bu kadar zamandır sonuç beklediğimizin
-
@screep en etkilisi memurlar.nette haber çılması aslında
-
@mogut3 açılan başlık bile yok o zor gibi
-
Arayan ulaşabilen var mı kuruma ?
-
İnstagram adreslerinden yazsak etkili olur mu?
-
Arayıp cevap alabilen var mı? Bu cuma da hüsran olmasın artık
-
@mülakatzedee be aradım az önce bizde bekliyoruz bizde sıkıldık vs dedi. Herhangi bir gelişme yok dedi.
-
@mogut3 peki bu arkadaşlar ilgili birmlere arayıp sorduğumuzu zamanın geçtiğini iletmiyorlar mı acaba? Bu kadar habersiz kalması mümkün mü sınav komisyonunun?