BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@engineer01 Aradım ancak ulaşamadım bir sonraki ilan ile açıklayacaklar heralde.
-
yarın açıklanır umarım
-
Bugün açıklanırsa ne güzel olurdu. Her gün cumayı beklemekle geçiyor
-
Kurumu aradım. Herhangi bir gelişme yok dediler. Bize talimat gelince açıklayacağız Duyuruları takip edin dedi
-
@mogut3 bugun de mi bosuna bekliyoruz hocam..
-
@yelloww Öle gözüküyor ancak kaç kez aradığımda sınav komisyonundan gelen birey yok dediler bu kez talimat gelince açıklayacağız dediler.
-
Ben bu sonucun açıklanacağına olan inancımı kaybettim artık…ne sonuçmuş ya!
-
@mülakatzedee Bu hafta olacağına inanmıştım
-
@mogut3 her hafta o hafta bu hafta diye diye aylar geçti…
-
@mülakatzedee 3 ay sonra yeni ilana çıkacaklar ama bizim sonuçlar hala açıklanmadı. Saka gibi.
-
Kurum başkanına twitter dm den yazsak nasıl olur mutlaka görür diye düşünüyorum.
-
Erkek arkadaşlar; eğer cumaya kadar açıklanmazsa sizden cuma namazına gitmenizi ve dua etmenizi rica ediyorum…bitsin artık bu süreç hayırlısıyla ne sonuçmuş ya
-
@mülakatzedee cuma namazı kadınlara da farzdır
-
@kartalyürekli Farz olan öğlen namazıdır. Karıştırmayalım.
Peygamber efendimiz (s.a.s.) , “Cemaatle Cuma namazı kılmak, her Müslüman'a farzdır. Ancak, köle, kadın, çocuk ve hastaya farz değildir.” buyurmuştur. -
2022 ilanına yetişir mi sonuçlar
-
@mogut3 arayıp soran var mı yazacaktım ama arama sormayla bir şey değişmeyeceğini başlığa her girdiğimde hatırlıyorum
-
@mülakatzedee aradim da bagladiklari yer acmiyor telefonu. Zaten artik mulakat sonucu diyince bir sey demeden direkt ordan oraya bagliyorlar
-
@yelloww ulasabilen olursa bizi de bilgilendirirse sevinirim arkadaslar
-
@yelloww Artık açmıyorlar da
-
Valla yeter artık ya... 3 yıl üst üste mülakata girdim bu kurumda ilk defa böyle yaptılar.