Uzm. Yrd. Sağlık Kurulu Raporu Karar Kısmı Etkiler mi?
-
Merhaba arkadaşlar, bir kuruma uzman yardımcısı olarak atandım ve sağlık kurulu raporu istediler.
Benim aldığım sağlık raporunun karar kısmında "memuriyet görevine engel olabilecek akıl veya fiziksel sağlık sorunu yoktur, yurdun her yerinde görev yapabilir" gibi bir ibare geçiyordu.
Fakat dün diğer kazananların açtığı bir chatte diğerlerinin teslim ettikleri sağlık raporunda "uzman yardımcısı olabilir" gibi bir ibare geçtiğini gördüm.
Sizce benim sağlık raporumda Uzman Yardımcısı yerine Memuriyet yazıyor olması bir engel teşkil eder mi? Pazartesi belge teslim etmeye gideceğim de Ankara'ya.
Kurum ne duyurusunda ne de mevzuatında karar kısmında ne yazılması gerektiği ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşmış, sadece "tam teşekkürlü bir devlet hastanesinden alınacak sağlık raporu" deyip bırakmış.
Endişelenmemin sebebi ise; öğretmenlerin sağlık raporunda "öğretmen olabilir" ibaresinin geçmesi zorunluymuş. acaba bizimki de öyle midir diye merak ediyorum. Tecrübesi veya fikri olan var mı bu konu ile ilgili?
-
@tirana1 matematiksel olarak ifade edersek
memuriyet kapsar uzman yardımcılığı hocam -
@tirana1 Hiçbir engel teşkil etmez.