Türkiye Diyanet Vakfı Müfettiş/Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@yeşilırmak06 mülakatınız nasıl geçti hocam neler sordular?
-
@hp hocam sizin mülakatınız nasıl geçti neler sordular?
-
@orhanbaba iyiydi hocam.
Ben bugün aradım süreç hala devam ediyor bittiğinde site de yayınlayacağız dediler. Yine belirsizlik devam ediyor. -
Bu günde ses seda yok.
-
@ss hocam aradınız mı hiç ? Son durum nedir acaba ben aradığımda hep aynı şeylerden bahsediyorlar .
-
@orhanbaba banada sürekli aynı şeyi söylüyorlar. Bu kadar daha uzamaz süreci hızlandırmaya çalışıyoruz diyorlar.
-
@ss Aramalarımız sureci hızlandırmalarına yaramış demekki. Sık sık aramamız gerekiyor.
-
@hp umarım daha fazla uzamaz
-
@ss hocam o zaman devamlı aramak lazım .Belki her aradığımızda süreci hızlandırırlar .
-
@orhanbaba bu gün aradınız mi ?
-
@ss yok hocam arıyamadım yoğundum . Ama süreci hızlandırmışlar sanırım . Diğer arkadaşlara öyle söylenmiş .
-
@orhanbaba, içinde söyledi: Türkiye Diyanet Vakfı Müfettiş/Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@ss yok hocam arıyamadım yoğundum . Ama süreci hızlandırmışlar sanırım . Diğer arkadaşlara öyle söylenmiş .
Hocam grup felan var mı kiminle iletişime geçiyorsunuz
-
@hp hocam telegramda KPSS A grubu diye bir grupta yazmıştım mülakata giren var mı diye cevap gelmişti katılan vardı
-
@orhanbaba ben sınava girmeden önce bir grup vardı oraya gitmiştim daha sonra çıktım bir daha o grubu bulamıyorum
-
@hp grup var oraya gelebilirsiniz