Yüksek Lisans dondurma ve tecile etkisi
-
Arkadaşlar anladığım kadarıyla, yök eğtim sürecini dondurmak için herkese bir hak tanımış. Yüksek lisansın son dönemindeyim, eğtimi dondurursam askerlik tecili de bozulur mu? Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden
-
@lafz Kafana göre donduramıyorsun diye biliyorum. Sağlık sorunları veya şehir dışına çıkmayı sebep olarak göstermelisiniz.
-
@lafz hangi okuldaysan bagli oldugun enstitu duyuru yapmistir. Pandemi surecinde egitime ara verilen sure icin bildigim birkac universite egitim suresine ekleme yapti. bazi universitelerde yök ün bunun icin vermis olsugu karara istanaden en az 1 en cok 2 donem uzatma icin yapilmasi gerekenler duyuru uapti. Eger duyuruyu gormediysen enstitunu bir ara uardimci olurlar. Ogrenim suresi bitmedigin halen tecilli olursun herhalde.
-
@economist34 bunun disinda bir nedenden dolayi vereceksen o zaman gercek bir neden sormalisin bazi ozel nedenler disindaki durumlar icin.Benim arkadasim is dolayisiyla sinavlara giremeyecekti ve bunu dile getirerek dondurma talep etti. Kabul edildi. Ancak dilekcesini verirken alan kisi verilmeyecekmis gibi dusun demisti.
-
@economist34 bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim