Kızılay 2021 Personel Alımı
-
Herkese merhaba arkadaşlar,
Kızılay'a daha önce başvurup online sınava gireniniz oldu mu?
Yapılan sınavda Genel Kültür-Genel Yetenek olduğu söylendi ancak konu içeriği olarak detaylı bilgisi olan var mıdır?
Teşekkür ederim -
@ozdenin merhaba size geri dönüs yapıldımi acaba 3 ay oldu kimse aramadi beni aradıgimdada sürec devam ediyor diyorlar
-
@kübra2021 Merhaba. Mail olarak dönüş oldu bana.
Mail içeriğinde de online sınav yapılacağını belirtmişler.
Başka bir detay yoktu ya da arama olmadı.
Siz online sınava girmiş miydiniz? -
hocam ben mülakata kalmıştım. İyi geçmişti ama olumsuz sonuçlandı. Mülakat için Ankara'ya gelmiştim. 4 kişiden oluşuyordu mülakat komitesi. 3'ü erkek 1'i kadın. Rahat ilerliyor. Bir bölümünde İngilizce mülakat yapıyorlar, ben SPSS programı bildiğim için başka bir odada onu da test etmek istediler mülakatımda ki tek olumsuz durum oydu lisans eğitiminde gördüğüm SPSS'e hiç benzemiyordu Gezdiğim ülkelerden, katıldığım sosyal sorumluluk projelerine kadar konuştuk. Lisans eğitimim Uluslararası İlişkiler oradan da sorular geldi. Benim nazarımda iyi bir mülakattı ama dediğim gibi olumsuz sonuçlandı. Umarım sizler için hayırlısı olur.
-
@freetime çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Umarım tekrar değerlendirmek kısmet olur sizler için de, olumsuz sonuçlanmasına üzüldüm.
Mülakat aşamasına geçmeden önce online sınavda karşınıza ne tür sorular çıktı peki hatırlıyor musunuz? Genel Kültür Genel Yetenek olarak belirtmişler ancak içerik olarak detay verebilirseniz çok sevinirim hocam.
-
@ozdenin benim sözlü mülakatım olmuştu. Genel kültür ve yetenek sınavı olmadı.
-
@ozdenin yok bana hicbir sekilde donus olmadi
-
kariyer netteki yönlendirme ve dış erişim asistanı ilanını (1-27 şubat) başvurup herhangi aksiyon alan var mı? özgeçmiş görüntülenmesi dışında bir gelişme olmadı.
-
Özgecmisinize bakildigıni nerden goruyorsunuz acaba
-
@kübra2021 kariyer netteki başvuruda görünüyor.
-
@ozdenin onlie sınava giren oldumu acaba sorulr nasıldı bilgi verebilecek olan var mı
-
benim ilana davet alan oldu mu acaba. ona göre gerekirse beklemeyeyim. dış erişim ve yönlendirme asistanı
-
@tahad kızılayın kendi sitesinden yaptım ben basvurumu kariyerden goremiyorum
-
@ozdenin Merhaba sınav hakkında bilgi sahibi oldunuz mu ben hiçbir bilgi bulamadım sınav hakkında
-
Merhaba banada mail geldi 26 Mart'ta online sinav olacakmış. sınav hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
-
@dasyasin iş neydi? yönlendirme ve dış erişim asistanı mı?
-
@tahad Flebotomist
-
@dasyasin merhaba sınav hakkında bilginiz var mı ne çıkacak
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir