İİBF Mülakat Sıkıntısı
-
Mülakat akıbetlerinin konuşulduğu bugünlerde bizlerde en azından taşra kadroları için mülakatlarının kaldırılmasını sağlatabilsek çok güzel olmaz mı?
Bu kanayan yarayı kendi emeklerimizin karşılığını alarak kapatmayı denesek ,aradan dayıları enişteleri çıkarsak adalete bir adım daha yaklasmaz mıyız?
Mülakatlar konusunda ses çıkarmanın vakti bence tam bugünlerdir siz ne dusunuyorsunuz arkadaslar -
Merkez uzmanlıklarda, müfettişliklerde veya kritik unvanlarda mülakata karşı değilim fakat dediğiniz gibi taşra uzmanlıklarında mülakatı kafam almıyor. Benim hayalim şu:
- Merkezi atama ile kuruma uzman yardımcıları al.
- 6 aylık süreç belirle. Bu süreci sınav + amirin verdiği not + mülakat şeklinde tamamla.
- 6 aylık sürecin başarı kıstasına da ek olarak KPSS puanını da ekle ve üstte saydıklarımla birlikte her birinin yüzde 25'ini al.
- Başarısız olanlara ek 6 aylık süre tanı.
- Yine başarısız olursa kurumda memur olarak ata.
Çok uç şeyler söylediğimin farkındayım ama bu sayede uzmanların da kalitesi artar, memurların da kalitesi artar.
-
Yarın mülakat için etkinlik olacakmış. Kesinlikle mülakat taşra alimlarında kalkmali
-
İİBFdeMülakat SonBulsun etkinlik var
-
atmayın demiyorum ama liseliler milyonlarca twit attı kimse umursamadı .onlar istediklerini yapıyor hep .