Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@hansmorgenthau 150 tl karşılığında sınav süresinin 1/3 oranında süre boyunca gözetmen eşliğinde görebilirsiniz.
-
@cgzm komedi resmen
-
katılım uzman yardımcılığı sınav konularında ceza hukuku başlığı yoktu sınavda neden soruldu bu bölüm
-
Hocam sanırım iş hukukuyla ilgili soru da vardı. Biraz konunun dışına çıkmışlardı.
-
Katılım sınavında katma hukuk dalını soruyordu arkadaşlar onu ne yaptınız. Tanım ticaret hukukunun tanımıydı ama karma hukuk dalı dediği için aklım çok karıştı
-
arkadaşlar türkçede işaretlediğim şıklar siz neler yaptınız
kara bulutlardaki kara nedir diyordu sıfat dedim
cğmledeki nesneyi soruyodu bütün yazılarını?
paragraf sorusu vardı hangisi anlatılmamış tarihsel gelişimi
de/da hangisinde yanlış yazılmıştır "yada" dedim tdk ya görw de ayrı yazılıyor
bu arada benim girdiğim sınav normal uzmanlıktı arkadaşlar -
Sorulara erisim var mi?
-
@adamsinsmith
yazim yanlisini yada
Paragrafi fiziksel ozellik
Nesne butun yazilarini
Kara ... sifat
Paragrafn akisi 4.cumle
Anlamli cumle olustugunda bastan 3. Cumle- 1 anlatim bozuklugu(benzer anlamli kelimeleri cok kez kullanma.) /bazenli bir cumleyi isaretledim.
Aklima gelenler bunlar -
Türkçede, akışı bozan cümle sorusuna genelde venüsün isminin nereden geldiğini belirten cümle söylenmiş. Ama bence o soruda diğer dört cümle venüs hakkında genel bilgi içerirken, 2. cümle gereksiz detaya giriyordu. Bence akışı bozan cümle o olmalıydı, yanlış mıyım?
-
@metinnn ben de başta sizin gibi dusunmustum hocam. ama digetleri genelde teknik konum sicaklik vs gibi konulardan bahsederken venusun isim tarihi sacma geldi niyeyse
-
Silinmiştir
-
@beirutde, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
e teknik konum sicaklik vs gibi konulardan bahsederken venusun isi
haklısınız ben de çok arada kaldım o soruda ama baktığımda diğer dört cümle venüs hakkında genel bilgi vermek isteyen cümlelerdi. ikinci cümlede fazla detaya girince açıkçası şaşırtmalı soru gibi geldi.
-
@beirutde hocam siz mufettişlikten mi girdiniz?
-
@freetime o iş hukuku olacak hocam sanirin karma hukuk olarak geçen o
-
@extraordinary is hukuku olamaz.tanim uymuyordu.
-
@retro şıklarda karma hukuk dalı tek o vardı diye hatırlıyorum tanım da çok alakasiz degildi ama bakalim
-
@jevons1 uzman yardimciligi hocam
-
Hocam ben de sizin gibi düşündüm. Eğer ticaret hukuku çıkarsa itiraz etmeyi düşünüyordum. Bir de türkçede kesme işareti yoktu soru mantık yürütülerek çıkıyordu ama yine de hatalıydı.
-
@freetime yani cevaplar yayınlanacak mı görebilecek miyiz bilmiyorum hocam ama ticaret hukuku direkt çeldirici seçenekti bence de zaten karma hukuk kavramini gözden kaçıranlar için.Cevabın o olacagini sanmiyorum umarim aciklarlar cevaplari da gorebiliriz.
-
@freetime ben de ticaret hukuku yaptım ama ticaret hukuku karma değil özel hukuk dalı olarak geçer. Kafa karıştırıcı bir soruydu ekonomi hukuku da olabilir cevabı.