Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@adem052 kardeşim ceketin altında ne olduğunu anlayamazlar ceketi çıkarabilirsin deseler bile teşekkür ederim böyle daha iyi hissediyorum de geç
-
@adem052 kim görecek giy gitsin istersen sadece yaka olsun yeterli
-
@loser23 hocam ben strese girmeyin anlamında içinizi rahatlatmak için söyledim avantaj-dezavantaj konusunu. Bir nebze bu yüzden anlatmaya çalıştım içeriği de yoksa keşke dediğiniz gibi herkese aynı anda ulaşsalar daha adil olabilirdi evet.
-
-
Arkadaşlar bir önceki iletimdeki fotoğraflara bakabilirsiniz. Zoomdaki görüşmede ss almıştım. Mail gelmeyenelerin stresinizi anlayabiliyorum umarım faydası olur...
-
@potele çok teşekkürler üstad girmiş kadar olduk sayende. eline sağlık
-
@mouseblood rica ederim
-
Hocam şimdiye kadar çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olur inşallah
-
Fotoğraf paylaşmayı yeni öğrendim yoksa daha erkenden atacaktım bu görselleri çok çok teşekkür ederim sizin de gönlünüzce olsun
-
Çok teşekkür ederiz.İnşallah mülakatları geçip iş arkadaşı oluruz Allah razı olsun
-
@blueanemon Allah sizden de razı olsun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bir araya geliriz
-
@potele hocam siz hangi il için katılıma başvurdunuz acaba
-
@potele gerçekten çok teşekkürler, kafamda netleşti diyebilirim.
-
Genel bir soru sorabilir miyim arkadaşlar? Bu yapılan zoom etkinliğine katılmayacağımı bildirdim fakat arandığımda bu durumun mülakat puanımı negatif etkileyeceği belirtildi. Aldığım bu cevabı teyit amaçlı tekrar sordum, aynı cevap verildi:) Bu negatiflik soyut değil mi, yani katılmadım diye mülakat puanımdan düşmeyecek? boş bir soru ama kafamı kurcaladı. Cevaplar için teşekkürler, başarılar herkese.
-
hala mail almayan var mı?
-
@moonpriest Ben almadım henüz.
-
@moonpriest ben de mail almadim
-
@civedik rica ederim faydalı olmasına sevindim
-
16.Grup için mailler gönderilmiş arkadaşlar.
-
@civedik imkanınız varsa aktif olmasa da oturuma girip katılmanızı tavsiye ederim fişlemesinler yok yere bu kadar emek veriliyor yazık olur