Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@abcdefg emin misiniz hocam?
-
@shewolf sadece yds ve tofl istemişler
-
@shewolf evet eminim. Bizim zamanımızda genel ingilizce kursu için bir kurumla anlaşmışlardı tabi kur olarak normal yds değildi. İstenilen kurları alırsak kurs parasının bir kısmını banka ödeyecekti pandemiden iptal olmuştu. Yds ve tofl geçerli sadece tazminat için
-
@abcdefg kurstan aldığımız belge geçerli oluyor mu yoksa yeniden yds puanı isteniyor mu hocam?
-
@abcdefg ek olarak İstanbul tazminatı durumu nedir hocam konuya pek vakıf değiliz aydınlatırsanız birçok kişinin kafasında ki soru netleşir.
-
@shewolf yok hocam kurs sadece genel kültür artırma amaçlı veriliyor asıl olan yds ve toefl.
-
@shewolf 2 yıl önce brüt 1000 TL civarıydı hocam şuan artmıştır tabi nete vurulunca yine 1000-1200 arasıdır diye tahmin ediyorum.
-
@abcdefg anlaşıldı hocam yds puanı hepimiz için şart oldu
-
@abcdefg yok yardımı nasıl oluyor hocam peki?
-
@shewolf servis olmayan şubelerde çalısanlar alıyor diye biliyorum hocam ama onun tutarını tam bilemiyorum.
-
Arkadaşlar hangi birimde çalışacağımız ne zaman belli olur veya çalışmak istediğimiz bişrmi vs kendimiz tercih edebiliyor muyuz? Süreci daha önce deneyimleyen veya bilen arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim
-
eğitim ile alakalı arayıp bilgi alan arkadaşlar var mı? varsa bizimle paylaşabilir mi?
-
yedekler hakkında bilgi alan oldu mu?
-
Yedeklerle ilgili whatsapp telegram linki bilen varsa atabilir mi lütfen çok önemli
-
@koraypalabiyik59 arkadaşlar sağlık kurulu raporunu nerden aldınız veya almayı planlıyorsunuz? Neredeyse birçok hastahanede randevu yok. Bilgi verirseniz sevinirim.
-
@nbrnats, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@koraypalabiyik59 arkadaşlar sağlık kurulu raporunu nerden aldınız veya almayı planlıyorsunuz? Neredeyse birçok hastahanede randevu yok. Bilgi verirseniz sevinirim.
İstanbul için yazıyorum.
-
@nbrnats ben ankarada şehir hastanesinden alacağım ama bayramdan sonraya kaldı ne kadar süre içinde çıkar diye sorduğumda da bir gün içinde çıkar dediler umarım öyledir çünkü 5 gün içinde almam gerekecek. İstanbul için nerden alabilirsiniz bilmiyorum ama devlet hastanelerinin iletişimine sorabilirsiniz nerden alabileceğinizi ben öyle öğrenmiştim.
-
@oktaykdr teşekkürler, alınabilecek çoğu hastaneye baktım randevu yoktu ama dediğiniz gibi arayıp yardımcı olmalarını isterim. Bilgilendirme için sağolun.
-
Finans grubu uzman yard. asillerden kaç kişi feragat etti acaba? Bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
@alexoton kötü haber vermek istemem ama şuan telegram grubunda 80 kişi var. 1-2 kişi feragat eden olurmu diye gelmişti. Sanırım çoğu asil