Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
haftasonu yasak var ama izin belgesi olduktan sonra sıkıntı ne ? keşke ertelenmese
-
vakifbanks sinavinda da vakalar azaliş egilimindeydi fakat ertelendi bi anda. belki orda basvuran sayisi daha fazladir o yuzden ertelenmistir. burdaki basvuran sayisina bakilarak bi karar verilir muhtemelen
-
ticaret bak. ertelememişti 7şubatta yapmıştı mesela . başka yapılan sınavlarda vardı yani aslında yapılabilir
-
dayanamadım üniversitede çalışan birine sordurttum.
sınav sadece iki şehirde yapılacak, binlerce insan yer değiştirecek, ramazana denk gelmesi ve restoranların kapalı olması gibi durumların farkındalarmış. net konuşmamış, sınav olacak gibi çalışsın arkadaşın demiş. gözü kulağı da duyurularda olsun demiş. bana bunları whatsapptan yazınca şu fotoyu attım;
net cevap almadığım için işime yaramadı ama forumdakiler de faydalansın diye yazayim dedim
-
@as-soon-as Sağolun hocam
-
Kabul edilenlerin işe başlama tarihi yaklaşık ne zaman olur ?
Daha önce süreçlerden geçip girenler varsa başlama için yaklaşık bir tarih verebilirler?
-
Arkadaşlar merhaba acaba önceki yılların çıkmış soruları elinde olan/inceleyen var mı ya da sınava girip soru tarzını hatırlayan? Varsa matematik kısmı nasıl oluyor alan soruları tarz olarak kpssye yakın mı değerlendirebilecek var mı acaba?
-
Umarım online olmaz
-
ya bu online isini kim atti abi. garip tahminlerle insanlarin aklini bulandirmayin. online falan olmaz . en kotu ertelenir
-
Genel kültür/genel yetenek alanında hangi tarzda sorular geldi, hatırlayan var mıdır?
Not: yanlış yere yazmışım k.bakmayın bu ileti silinebilir.
-
Erteleme olur mu sizce?
-
@blueberry yüzde 50 ihtimal bence.
-
Bence de ya ertelenir ya ertelenmez.
-
İngilizce için nasıl bir çalışma önerirsiniz arkadşlar
-
ertelense ertelenirdi bence şimdiye
-
@sahnr vakıf 16 17 gün kala ertelenmişti. belli olmaz daha vakit var
-
@beirutde ama yasaklar geldiği gün başka sınavı hemen online değişiklik yaptılar. ondan sonra 3 gün geçti
-
@sahnr maile cevap attilar da şu anlık erteleme yok. degisiklik olursa duyurulardan bildircez dendi
-
@beirutde anladım, inşallah ertelenmez
-
şehir dışından gelip ertelenmesini isteyen arkadaşlar şu numarayı 0222 335 05 80 arayıp taleplerini iletebilir.