Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@sahnr Yahu sen sınava girsen ne olur şu laflara tavırlara bak
-
arkadaşla muhatap olduğuma pişman oldum şimdi yukarıdaki girdiyi okuyunca.
-
@beirutde hocam hic bulaşmayın böylelerine
-
Vaka sayısı 1 haftaya yaklaşık iki kat olur. 3 gün kala ertelenir. Welcome to Turkey
-
evet üslubüm çirkinleşti hatta paretoya mesaj attım iletimi siler misin diye ama nedense diğer arkadaşın kışkırtıcı, aşağılayıcı tavrını kimse görmedi.
-
“kına getirin” yazan ! arkadaşınkini söylemiyorum bile. asıl cirkin üslup bunlar.
-
@colebusthe10 biliyorsunuz bir tedbir iki hafta sonra yansıyor
-
@colebusthe10 vaka sayısında
-
@colebusthe10 İmza...
-
Silinmiştir
-
@cemilayvalı, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
gençler uzman yardımcılığı, müfettiş yardımcılığı, akademik alımlar vs. bütün kamu personel alım ilanlarını Devlet Personel Başkanlığının resmi twitter ve instagram hesabı "cgm@acshb" den takip edin ki ilan kaçırıpta üzülmeyelim. çünkü sosyal medyaya hergün zaten giriyoruz.
bunca şeyin içinde birde sen yılmadınız mı kardeşim artık salın şu forumu
-
@papatyaçayı yok ben gerçekten samimane olarak paylaşıyorum, çünkü ilan takibi çok önemli
-
@burkbayrak Ben sınava giricem ertelemenin çözüm olmadığıni düşünüyorum ama para iadesi yapılmalı. Secim şansı verilmeli bu mesaj çok kişi tarafından görülürse belki bankada baskı oluşur.
-
@cemilayvalı belirttiğin sayfa olmadan önce bu süreçte olan insanlar illaki bu işin takibini bir türlü yapıyordu yapıyorda benim tek merak ettiğim birşey var sen orada sosyal medyadan sorumlu biri misin yoksa paralı filan mı yapıyon bu işi valla çok merak ediyom :dddd
-
@gürkan35 vaka sayilari biraz azaldiktan sonra yapilsa daha iyi olurdu.corananin yakin zamanda tamamen bitmeyecegini biliyoruz zaten.Ama banka kararini vermis zaten.Adaylara pek bir secenek kalmiyor.
-
@gürkan35 kardeş risk azalır. Sınav günü alacağın virüs miktarı ile ertelenen günkü virüs miktarı farklı olacak. Fazla virüs ile temas hasta etme olasılığını artıracak.Nice genç yaşta gencimiz gitti. Tedbiri al gerisini Allah'a bırak.
-
Mutasyonlu virus normal viruse gore daha kolay bulaşması insani tedirgin ediyor ertlenirmi ertelnemzmi bilmem ama saglik yonunden ertlenmesi iyi olur..
-
@colebusthe10 bu tarihi rekora ortak olmak istiyorsak arayalım ziraati yarın sınavı yapar mısın etkinlik yapalım
-
@colebusthe10 evet bencede etkinlik yapılmalı bu riski nasıl göze alalım vaka daha az olduğu zamanda olsun
-
@ytt Hocam bankanın uslubu, saygısı yok insana . Sen birde birlik olmak istiyorsun .Yapsınlar sınavlarını ama ben şahsen hakkımı, parami bankaya helal etmiyorum.