Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
2018 soruları
https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn:aaid:scds:US:adb5758d-ab0e-4279-88a7-585b187fcf56
https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn:aaid:scds:US:ba57506a-cb91-4a4f-b290-e6c8a899dea5
2019 ve 2020 soruları da olursa güzel olur. -
@onuktekin sorulari inceledim benlik bir sinav degil 89.5 gibi bir puanla basvurmayacagim.Cunku ingilizce ve isletme bilmiyorum, bosuna Ankaraya git gel degmez. Hepinize basarilar diliyorum.(Tahminin 88.7 ile 89.1 arasinda bir puanla kapatacaktir.)
-
@skc-48 youtube kanalı var orda bazı videolar paylaşmışlar ordan izleyebilirsiniz.
-
Bence Ziraat bankası ve ingilizce dolayısıyla bayağı düşük kapatır.
-
Ingilizceye ek olarak Isletmeden dolayi da basvurmayanlarin olacagini dusunuyorum. Digerleri neyse de sahsen ben de kpss harici bir tane isletme sorusu cozmus degilim bir de klasik olursa 65 almak imkansiz gibi bir sey. Cok yuksek kapatmaz bu ilan.
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@milanese işletme 2 haftada halledilecek bir ders
-
Arkadaslar kurumici alıma dur demek icin forumdaki linkten ulaşabilirsiniz. Buna dur demezsek alım falan göremeyiz başka yakin zamanda. Dava yoluyla hakkımızı gere alacaz inşallah birlik olmazsak daha çok hakkımız yenir.
-
2018 yılına kadar olan çıkmış sorular aşagıda verdiğim linkdedir arkadaşlar. Sınava girecek arkadaşların öncesinde incelemesinde fayda var.
https://www.rekabet.gov.tr/tr/Sayfa/Duyurular/sinav-duyurulari
-
@hll Eyvallah hocam sağ olun. Keşke ingilizce soruları da olsaydı efsane olurdu.
-
Bakıyım bulabilirsem onlarıda burda paylaşırım.
-
Arkadaşlar bu sınav Ziraat Bankası sınavıyla çakışıyor. Elimizden geldiğince Ziraat bankasını mail yoluyla ve ya arayarak bilgilendirelim ki şansımızı kaybetmiş olmayalım. Ziraat bankasının sitesinden iletişim formu yoluyla mesaj atabilirsiniz.
-
@atlantiss23, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
geçen senenin veya önceki senenin soruları olan varmı arkadaşlar
Kurumun internet sitesinde oluyordu bir önceki seneler ordan bakabilirsin
-
Rekabet kurumu iki alımdır 90nın altını görmedi geçen sene 91.5 puan ile girmiştim test var mıydı hiç hatırlamıyorum alan kısmında. Ama klasik sorulardan 2 tanesini seçip her alan için öyle cevaplanıyordu. Fazladan soru cevaplayım hangisi daha puan getirirse demeyin diğerleri de yanlış sayılıyordu. Onun dışında işletme de iktisat iktisatta işletme sorusu vardı hukuk için aklımda kalan idari kolluk ve adli kollupu tanımlayın özelliklerini karşılaştırın vardı. Monopolün fiyat farklılaştırma türlerini ve sebebini açıklayın gibi bi soru vardı başka da hiç hatırlamıyorum ️
-
Karine sorusu vardı bir de tanımlayın ve kesin karineleri sayındı gibisinden
-
360.kişi 2018 de 89 küsürle kapamış. Eski başlıkta yine birbirine girmişler yds konusunda
-
9 puan türüyle 300 kişi çağıracaklar. 2019 p14 puanım 88,64 sırlama 659. Bu seneki p14 87,87 bu seneki sıralamada 349. Ben 90 ın altına düşeceği kanaatinde değilim. Düşse bile 89.9 küsürlerde kalır. Bir fikir versin diye tekraren yazdım daha önce yazmış olsam da.
-
silinmiştir
-
Arkadaşlar yabancı dil için baraj var mı ? İlanda alan bilgisi için barajdan bahsediyor sadece.