2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
İstanbul için dördüncü komisyonda girdim tutumları gayet iyiydi . 1) Beyaz ciro 2) kayıtsızlık eğrisi 3) idari yargıda dava açma süreleri 4) ödünç sözleşmesi nedir 5)idari işlemleri uygulama süresi 6)bir ülke sadece ara malları ithal etmesine rağmen neden dış ticaret açığı verir
-
@kovaryans hocam istanbul 1. komisyonda gidiyordu 4 e mi geçti?
-
Pardon evet birinci komisyondu
-
@kovaryans hocam idari işlemlerin uygulama süreci neydi
-
Kamu yönetimi mezunu olup mülakata giren var mı hangi bölüm ağırlıklı soru geliyor?
-
@marmarauzman otuz dedim emin olmayarak
-
@kovaryans Doğru dostum
-
@yusufyigitt07 çok şükür saolasin . Birde farksizlik egrilerini sağa sola kaydiran nedenler
-
@kpssadelisi hocam ben kamu yönetimi mezunuyum bana iktisat ve maliye sordular hukuk ve muhasebeden hiç soru gelmedi
-
Mülakatta dijital olmayan saat taksak sıkıntı olur mu?
-
BÖLÜM KAMU YÖNETİMİ
gsmh ölçüm yöntemleri
potansiyel gsmh
büyüme kalkınma arasındaki fark
aşı/maske nasıl bir maldır
devlet neden monopole müdahale etmek ister
deflasyonist açık
muhasebenin temel kavramları( bazılarından örnek de istediler)
genellikle soruların ardından NASIL YANİ diyip açıklamamı da istediler...
FAYDALI OLMASINI DİLERİM BAŞARILAR -
arkadaşlar mülakat sıramız kazandığımız il listesindeki sıra var o mu oluyor.öyleyse benim 24. sıra oluyor kaçta orada olsam yeter sizce
-
@emrahh ilk yirmibesi hemen alıyorlar dersliklerden içeri erken gitmende fayda var
-
@emrahh bazen 2 ili birleştiriyorlar kazandığınız sıralama kayabilir hocam örneğin muğla ile Şanlıurfa’yı tek bir komisyon yapmışlar ben 4. Sıradaydım kendi ilimde ama önce Muğlayı başlattıkları için 24. Sırada girdim bilginiz olsun
-
Arkadaşlar hem guya hem duya girenlere duy mu guy mu diye sorulan oldu mu. Veya duyun mülakatına bu ile girmişsin doğru mu tarzında sorular geldi mi acaba. Bir kaç kişiye sorulmuş sanırım.
-
@kovaryans 8 45te orada mı olayım hocam
-
@semaayvaz teşekkürler.benim girecegim ilde 26 kisi var zaten benim sıra 24.ben yine 8 45 te orada olayım yapacak bir şey yok
-
@sherlock sıkıntı olmaz sanırım hocam akıllı dijital saatiniz varsa çıkarın dediler normal saate bişey demezler heralde
-
@sherlock ben normal saatle girdim dijital olmadıkça sorun olmuyormuş
-
Mülakatlar bitince ne zaman açıklanır sonuçlar?