Aöf ve uzaktan mezunlar kpss a dan atanabilirmi?
-
Nasıl imkansız diyorsunuz ya. Ayıptır. Biraz vicdan. Ben atandım arkadaşlar. Hiç bir şey imkansız değil. Hemde 96 puan alarak üst kurullara bile girdim. Kendinizi yetiştirin yeter.
-
@happy-0 örgün okumanın yazılı sınavda ne avantajı oluyorki
-
@gizo11 Rica etsem özelden nasıl bir süreç geçirdiğinizi kısaca anlatabilirmisiniz teşekkürler bilgilendirme için.
-
@emrekyr kardeşim her şeyden önce açıktan okuyanları görüyoruz hiç çalışmadan bütün dersleri takır takır geçiyorlar. Aöf sırf harç almak için oluşturulmuş bir ticarethane
-
Hocam ben örgün okurken aynı zamanda 2. üniversite olarak aöf bitirdim. Nasıl çalışmadan geçiliyormuş? Yani benim örgünde okuduğum üniversite ortalamanın üstünde bir üniversite, ama aöf iktisat okurken çoğu dersi çalışarak geçtim. Çalışmasam geçemezdim. Tabi pandemi dönemimde online olduğu için kopya vs artmış olabilir ama normalde gözetmenle yapılıyor sınavlar.
-
Örgünde de pek farklı değilki iibfde yoklama yok herkes çıkmış sorulari ezberleyip geliyo
-
@gomez_12 geçme notu 30 olan bir yer zaten. Siz çalışmışsınızdır tabi istisnalar olabilir ama ben çevremde açıktan hiç çalışmayıp gayet de rahat bir şekilde mezun olan gördüm.
Çıkmış sorulara da bakarsanız daha bir önceki yılın birebir aynı soruları soruluyor. Örgün okuyan biriyle açıktan okuyanın verdiği emek bir olamaz -
@emrekyr hukukta da yoklama yok. Ayrıca örgünde bir önceki soruların aynısı sorulmaz genelde
-
@happy-0 Ne fark eder ki? Bu dediğinize 10-15 üniversite için katılabilirim ama şu an zaten herhangi bir örgün üniversite kazanıp okumak pek mesele değil.
-
@happy-0, içinde söyledi: Aöf ve uzaktan mezunlar kpss a dan atanabilirmi?
@efckr örgün eğitim diye bir şey kalmayacakmış o biraz zor. Psikoloji açılacaktı on günde ayaklanıp açtırmadılar. Anca bizim gibi hiçbir şeye sesini çıkarmayanların her bölümü aöfe açılır.
hocam demek istediğim şu. evet caddeler sokaklar ticarethane avm mağaza dolu ama tüketiciler işini görüp görmediği ile ilgilenip alışverişini online olarak yapıyor. pekala gelecekte de örgün öğretim bitmez ancak etkisini kaybedecektir. işverenlerin ya da kamunun bu konuya dikkat edeceğini sanmıyorum. Ama kaymakamlık hakimlik gibi meslekler yine de istisna kalacaktır tahminim.