BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@leviathanhz Sinav sonuc belgesinin ciktisini alarak giris belgesi olarakkullanabilecegimiz yonunde web sitesinde bilgi var. Sinavla ilgili kariyer kapisi disinda ek bir mail geldi mi arkadaslar surecle ilgili yani kac saat surecek, ona gore bir arkadasimla gidecegim çünkü,telefon kapali olarak girebiliyor muyuz, ya da kimlik vs disinda mutlaka yanimizda olmasi gereken seyler gibi daha once kurum sinavina girmedim kurumu da aradim ama ulasamadim bilgisi olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim.
-
@i̇simli öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sınav 17.30 a kadar sürüyor. Bi önceki sınavda telefonla içeri almışlardı telefonları kapatıp ters çevirip sıranın üzerine koymuştuk
-
@leviathanhz teşekkür ederim.
-
@i̇simli sınav sonuç belgesi olarak neyi kastettiniz anlayamadım hocam. Başka hiçbir mail gelmemiş.
-
@et yazili sinava girmeye hak kazandigimiza dair sonuç demek istemistim tam ifade edememisim kariyer kapısındaki sonuc ekraninin ciktisini sinav giris belgesi olarak kullanabiliyoruz
-
@i̇simli anladım hocam ama o belgede ismimiz bile yazmıyor , garip bir süreç oldu
-
Başlığını bulamadığım için buraya yazıyorum, acaba TMSF bilişim uzman yardımcılığı sınavına aranızdan girecek olan var mı arkadaşlar? Bana mesaj atabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
-
Hukuk ttk butlan yokluk iptal hükümlerini hatırlayan
-
Mülakat sonuçlarınin ne zaman açıklanacağı hakkında bilgi sahibi olan var midir yilbasi olmadan açıklansa hic fena olmaz
-
Arkadaşlar yanlış başlığa yazdığımın farkındayım ama yenı başlık nasıl açılıyor?:) İl göç ve guy arasında çok fark varmı özellikle il göçte çalışan arkadaşlardan cevap bekliyorum:)
-
sözlü sonuçları açıklanmış
-
@cyc yine az sayıda murakıp almışlar sağ olsunlar.
-
@l-université zaten sözlüler açıklanmadan yeni sınav ilanı gelmesinden belliydi
-
@cyc Mülakatlar açıklanmadan insaalah yine bir alıma çıkarlar.Kurumdaki üstadlar bile ihtiyaç çok deyip duruyorlar murakıplık için.
-
@muavin_34 hiçbir avantajı yok o halde uzman yardımcılığına göre anladığım kadarıyla
-
@muavin_34 Maaşlar yüksek olsa değermiş aslında. Çünkü 9000 alıp özel sektör şartlarında çalışacak olan biri özelde aynı şekilde çalışsa daha iyi geliri olur.
-
@murakebe çok gereksiz bir tartışma bence dışarıdan biri olarak söylemem gerekirse. ama şunu söyleyebilirim denetim pozisyonları genel olarak hem daha külfetli hem de daha avantajlı olur. bddk murakıplığı özelinde ücret açısından bir avantajı yok ama özel sektöre geçişte uzmanlığa göre avantajlı anladığım kadarıyla.
-
yazılı sınav sonuçları kariyer kapısına girilmiş fakat mülakat tarihine ilişkin bir bilgi bulunmuyor, sitede de henüz açıklandığına ilişkin bir bilgi yok.