Kpss B ye hazırlananlar
-
Evet kpss b yi hedefleyen arkadaşlar çalışmalara başladınız mı nasıl gidiyor 2022 inşallah benim yılım olacak ve atanacam kendi kendine yaptığım denemelerde göre şimdilik 84 85 civarı puana denk gelecek neleri yapıyorum 2022 ye kadar 90 ve üstünü alıp hedefime ulaşmayı amaçlıyorum bu puanları daha da artırmak için başka önerisi olan kaynak önerisi olan var mı ayrıca sizlerin nasıl gidiyor çalışmalar ve puanlar iyi günler dilerim
-
Kitap önerisi alınır arkadaşlar kültür için
-
GK-GY Kitap tavsiyeleri
Türkçe>>> Rüştü Bayındır Türkçe Ders Notları
>Rüştü Bayındır-Paragraf Soru Bankası (2 adet)
>Rüştü Bayındır-Dilbilgisi Soru Bankası
>Rüştü Bayındır-Sözel Mantık Soru Bankası
>Ales son 10 yıl çıkmış çözümlü sorular(yediiklim yay.)Matematik>>İlyas Güneş Konu Anlatımı
>İlyas Güneş Soru Bankası
>İlyas Güneş Problemler Soru Bankası
>Ales son 10 yıl çıkmış çözümlü sorular(yediiklim y.)Tarih>>>>Tarihin Pusulası Konu Anlatımı-İsmail Adıgüzel
>Tarihin Pusulası-Soru Bankası
>Tarihin Pusulası-Denemeler
>Ramazan Yetgin Tarih Soru BankasıCoğrafya>>>Kemal Arslan -Coğrafya Konu Anlatımı
>Kemal Arslan-Coğrafya Soru Bankası
>Bayram Meral-Coğrafya Soru Bankası
>Bayram Meral-Coğrafya DenemelerVatandaşlık>>>Esra Karaoğlu-Konu Anlatımı
>Esra Karaoğlu-Soru Bankası -
Matematikte iyi olmayan biri sizce evde hazırlanabilir mi 90larda bir puan almak için neler yapmak lazım gk kısmım iyi ancak matematikte gerçekten ne yapmam gerek bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
-
@mulazim İlyas Güneş yeterli olur.
Bana kalırsa belirleyici olan matematik değil türkçedir.
-
Bu kaynaklardan başka var mı öenereceğiniz bu kadar yeter mi özellikle tarih ve güncel konularda sürekli değişik sorular buluyorlar ne kadar kitaplara çalışırsan çalış kitaplarda olmayan şeyleri bulup soruyorlar eeee 3 milyon kişiyi nasıl eleyecejler yoksa değil mi??