Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@huseyinbey sayılan derslerin hepsi dahil sınava hocam
-
@tb ben hiç bilmediğim için zordu İngilizcesi de BDDK ya göre ağırdı. Bu iki alanda barajı geçememiştim. İstatsitikte öncülü sorular vardı basit sorular değildi
-
@maveraünnehr35 hocam geçen seneki sonuçlarınıza göre bir yol haritası belirlenebilir. Geçen seneye göre üstüne koymuş olduğunuzu varsayabiliriz ve ingilizceniz varsa deneyebilirsiniz ama geçen seneye göre değerlendirme yapıp ingilizce ya da alandaki durumunuz aynıysa ve yaş sıkıntınız yoksa daha sıkı bir hazırlanma ile de deneyebilirsiniz karar sizin tabii ki
-
@abcdefg emin misin gruplardan birini seçmiyor muyuz
-
@huseyinbey hukuk iktisat maliye muhasebe istatistik ve ingilizce sınav hocam. İlanda da zaten 6 oturum olarak belirtilmiş. Geçen sene girdim hepsi dahil derslerin sınava grup seçme durumu yok
-
Arkadaşlar öğrenim belgesi e devlet çıktısı olur mu acaba ?
-
@abcdefg bir memur alacaklar herşeyi nerden bilelim bana çok uzak dersler var ilan revize olmalı bence
-
@huseyinbey mülakatıda en uzun girdiğim mülakattı valla 45 dk kadar sürmüştü dediğiniz gibi her şeyi kim bilebilir ki
-
@huseyinbey ahahajhhaaaaa siz nasıl isterseniz Hüseyin bey arandı SPK ilan hemen revize ediliyor
-
Merhaba arkadaşlar, işletme iktisadını halledebilir miyim kısa zamanda? Hiç temelim yok, önerebileceğiniz kitap var mı?
-
@papatyaçayı sen gir o zaman 6 oturum sınava, yani bir uzmanlık alanı olur ordan yapılır sınav muhasebe mi bilelim istatistik mi hukuk mu yabancı dil mi istatistik ve hukuk mesela birbirlerine çok uzak alanlar
-
@huseyinbey Yapacak bir şey yok.
-
Posta ile teslim kısmı düzeltilir umarım, özellikle tam kapanma durumuna geçilecekken.
-
ders seçme gelmesi lazım bence 6 taneden 3 en fazla 4 tane benim şahsi fikrim. Herşeyi bilen hiç bi şey bilmez. MB sınavı alan seçme vardı burda da olmalı.
-
@estergon-kalesi Belge tesliminin sonu tam da karantina sonuna geliyor. Güncellerler kesin.
-
@huseyinbey o zaman istatistik okuyanlarda KPSS'de hiç hukuk çözmesin olur mu? Kusura bakmayın ders seçimi bana burada mantıklı gelmiyor çünkü kurum kendi işleyişinde bilinmesi gerekenleride sınavında istiyor. Mesela BDDK gibi farklı bölümlere alım yapsa ders seçimini anlarım ama burada tek bir kadro var.
-
@sinapsis yasin çobanın kitabı var hocam ama içerik nedir nasıldır onu bilmiyorum
-
Arkadaşlar bu haziranda mezun olacaklar da başvurabiliyor mu ?
-
@ferhunde başvuramamasının önünde engel yok
-
@ferhunde ancak başvuru belgelerindeki öğrenim belgesi fotokopisi göndermede sorun oluşabilir sadace