Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@kalburaltı onların yazılı sınavlar 4 ayda açıklandı. Aklıma şu soru geldi ister istemez . Onlar için bu süre içinde gvs yapıldığı için mi erken açıklandı yoksa mülakatlar erken mi açıklanıyor? . Çünkü bizim 2 ayda açıklandı. Bu süre içinde sadece sınavlar mi okunsa yoksa gvsde yapıldı mı???
-
@sitareee hocam ama onların mülakatları da hemen yapıldı, bizimkisi de uzun süre sonra yapılacak, ben o açıdan düşünmüştüm ama bilemiyorum tabii
-
@kalburaltı inşallah erkenden açıklanır
-
Arkadaşlar bu formda bir yerin tarihini yanlış yazmışım, çok sıkıntı olur mu?
-
@kalburaltı sıkıntı olmaz.
-
Mülakat hakkında bilgi verebilecek varsa çok seviniriz arkadaşlar, üstatlar. Mesela ingilizce konuşacak mıyız mülakatta
-
@takasugi hocam herhalde konuşturulmaz gibi geliyor ama bilmiyorum, kimsenin de bu konuda bir tecrübesi yok herhalde
-
Daha önce mülakata giren birini bulup mülakat hakkında bilgi edinmek gerçekten bu kadar zor olmamalı. Ama yok. Alican hoca paylaşım yaptı ama daha dönen yok. Azıcık bilgilendirme dahi yeterli olurdu ama nerde..
-
@maynardkeyns hocam o duyuru nedir? benim bilgim yok da
-
@kalburaltı Alican Dovletov hoca Twitter hesabından SPK’ya giren varsa tecrübelerini paylaşsın yeni girecek olanlara faydalı olur gibi paylaşım yapmıştı hocam
-
@maynardkeyns Bende kimseyi bulamadım . Önceki tecrübelerime dayanarak bir çalışma programı hazırladım kendimce.
Mevzuat, temel borsa terimleri,hukukta ticaret hukuku ağırlıklı ve muhasebede mali analiz ağırlıklı olmak üzere çalışıyorum. -
@sitareee haftasonu iletişim başkanlığı sınavından sonra ben de başlayacağım hocam. Üst kurulların mülakatlarına iyi hazırlanmak gerekiyor. Değindiğiniz konulara ek İngilizce de bakmanızı öneririm.
-
@maynardkeyns İngilizce ile alakalı soru geleceğini pek sanmıyorum. Çünkü İngilizcem ortalama bir seviyede. Cok iyi olsaydı belki speaking yaptırılırdı
-
Mülakat yerleri açıklanmış, maillerinizi kontrol edebilirsiniz..
-
@maynardkeyns herkes Ankara'da mı girecek mülakata acaba
-
Herhalde herkesinki Ankara...
-
Mülakata giderken yanımızda doldurduğumuz form haricinde bir şey götürecek miyiz? Diplomanın aslı v.b gibi.
-
@leviathanhz ben yalnizca o belge diye biliyorum
-
ben de öyle biliyorum, sadece kağıdı imzalayıp vereceğiz, umarım açıklanır bir an önce
-
@asdfghasdfgh Teşekkürler hocam