Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Hayırlı olsun arkadaşlar;
-
muhasebe bilmiyorum ben elendim siz devam edin
-
Taban puan kaç olur tahmini?
-
85 e gelir mi ? Yds koyun abicim yds
-
@gpale sınavda var ingilizce orda yaparız
-
Sınavın alan konularından oluşup ama istenen puan türünde gk-gy olması beni şaşırtıyor :)) bir önceki sınava gitmeyen çok fazlaydı diye hatırlıyom inşallah bunda öyle olmaz
-
@blueberry o yüzden değil hocam da yds olmayınca 90+ alanlar bile emin olamıyor gelir mi gelmez mi diyr
-
@gpale hocam bir önceki alımda sınava 400 kişi çağrılmış 83 civarı kapatmıştı şimdi 600 kişi çağrılıyor bence 85e rahat gelir gibi tek düşündürücü nokta sınav yerinin istanbul+ankara olmasıyla birlikte belki puanı biraz yükseltebilir
-
Yds puanım 85 olduğu halde ingilizce çeviriyi yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum. Açıkçası yds puanı olmadan ya da ingilizce bilmeden başvuru yapanlardaki özgüvenim yok maalesef. Buna rağmen yine de 85’in üstünü görmez diye düşünüyorum.
-
@papatyaçayı bir önceki alım yalnız p3 olduğu için güzel eledi ancak burada çok puan türü var ve eminim millet fantazisine başvurup gelmeyecek rekabet ya da ticaret sınavında olduğu gibi.
-
Kurum cok guzel, yds sarti yok, ing-tr tr-ing ceviri sorusu ve zorlayici bir alan sinavi... tam basvurup gitmemelik bir sinav..
Not: yds puanim yok 90 puanla basvurmayacagim
-
matematik istatistik ve ticari hesap oturumu için kaynak veya ders notu önerisi olan arkadaş varsa benimle paylaşabilir mi? (bölümüm iktisat, istatistik temelim var)
-
Sinav test mi klasik mi
-
Seninle degilde grupla paylassa daha mantikli olur sanki
-
@sipahi klasik
-
Bi önceki sınavda alan soruları BDDK ya nazaran zordu İngilizceside. son hakkım Bu sınav için girip girmemek konusunda tereddütlüyüm ne önerirsiniz dostlar
-
istatistik oturumu soruları nasıldı?
-
İstatistik oturumu hakkında bilgi verir misiniz? @paretowilfredo
-
arkadaşlar a b c d e diye konular verilmiş onların sadece bir tanesinden mi giriyoruz sınava ingilizce zorunlu kısım sanırım diğer kısımları biz mi seçiyoruz ilandan anlamadım tam olarak
-
ve sizden ricam sınava girmeyecek olan başvurmasın arkadaşlar benim kpss puanım kritik yazılıyı geçme şansım çok yüksek