Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Banka Memurlarının maaşları hakkında bilgi ?

K

Merhaba, Şube, uzman ve müfettiş gibi pozisyonlar için maaşlar ne kadar acaba ? Bilgisi olan ya da çalışan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

KPSS
    • KPSS ve KAYMAKAMLIK İÇİN ÇALIŞMA PROGRAMI

M

Arkadaşlar merhaba. Ben Mülkiye, kamu öğrencisiyim ve son sınıftayım. Bir sıkıntı çıkmazsa inşallah 2022 haziranında mezun olacağım. Kpss için önümde yaklaşık 10 ay var. Kaymakamlık içinse yine bir o kadar süre. Hedefim kaymakamlık fakat durumlar malum olduğu için ve de çoğu konusu Kpss ile ortak olduğundan ikisini beraber götürürüm diye düşünmekteyim fakat maddi durumlardan dolayı haftada 2-3 gün çalışıyorum ve okul dersleri de son senemde beni zorluyor. 6 tane dersim var fakat gerçekten çalışmak gerekiyor. Zaten belimi büken de okul dersleri. Zaten kısıtlı olan zamanımı ve enerjimi okul derslerine vermek durumunda kalıyorum çünkü gerçekten zorluyorlar, bizim okulu bilenler vardır. Hafiften iktisatla başladım, muhasebe de biraz çalışıyorum fakat henüz erkenken bir program oturtmak istiyorum. Yavaş yavaş tempo kazanacağım bir program fakat ben hayatımda hiç bu usulle çalışmadığım için nereden başlarım bilmiyorum. Program oluşturmanın gereğinin de farkındayım zira bu sınavlar hesapsız kitapsız çalışılıp yapılacak sınavlar değil. Tecrübesi olanlar, bana uygun programı olanlar veya hem okul hem de bu sınavları beraber götüren arkadaşlar varsa benim gibi, tavsiyelere açığım. Özelden veya buradan yazabilirler. Teşekkür eder, iyi günler dilerim.

KPSS
    • Gökçeada ve Genel Olarak Adalarda Memur Olmak

onuktekin

Adalarda memur olan ve özellikle Gökçeada'da memur olarak yaşamak hakkında bilgisi, tecrübesi olan varsa bizi aydınlatmasını çok isterim.

KPSS
    • ege ihracatçı birlikleri 2021 sözlü mülakat

A

sözlü mülakata katılmaya hak kazanan arkadaşlarım bu başlık altında sorularınızı sorabilirsiniz?

KPSS
    • str bask inşaat müh uzman yard

D

arkadaşlar strateji butce başkanlığına inşaat müh uzman yardımcısı olarak giren varsa acilen yardımcı olabilirmi..alan soruları neler soruldu zormuydu...sınava cok az kaldı lütfen yardım edin

KPSS
    • Hangi KPSS ye girmeliyim ?

N

Herkese iyi forumlar. Ben üniversitede 4 yıllık bir bölümde 2. sınıf öğrencisiyim. Hangi kpss ye girmeliyim ?

KPSS
    • Yaş sınırı

B

arkadaşlar yaş sınırı 35 üzeri olan memurluklar biliyor musunuz?

Yardımcı olabilecek var mı

KPSS
    • GUY OLAN, GUY İLANINA BAŞVURAMASIN

Clementine_010

Merhaba arkadaşlar. Bu konuyla ilgili bir CİMER etkinliğimiz var. Metni kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. CİMER'den "İstek" kısmını seçiyoruz. En sonda ise Kuruma "Hazine ve Maliye Bakanlığı" nı seçip gönderiyoruz. Desteğinizi bekliyorum. Bu başlık linkini arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Teşekkür ederim.

Gelir İdaresi Başkanlığına

Kamu kurum ve kuruluşlarının personel alım süreçlerinde mükerrer başvuru yapılması sorunu söz konusudur. Bu sorun özetle, bir kuruma daha önce yerleşmiş olan meslek mensuplarının özellikle bulundukları ilden, ilçeden ya da meslekten duydukları memnuniyetsizlik sebebiyle, yürütmekte oldukları meslek için açılan personel alım ilanları dahil, yeniden alımlara müracaat etmeleri sorunudur.

Kısa süre evvel GİB tarafından gerçekleştirilen ve 1000 kişinin alındığı Gelir Uzman Yardımcılığı alımı ile birlikte mesleğe başlayan adayların büyük kısmı, puanlarının yeteceği şekilde il tercihi yapmıştır. Bununla birlikte bu meslek mensuplarının çoğu merkezdeki Defterdarlık birimlerinde değil, ilçelerdeki Mal Müdürlüklerinde görevlendirilmişlerdir. Bu atamalar maalesef meslek mensuplarında bir memnuniyetsizlik doğurmuştur. Son dönemde haberleri gelen ve kısa süre içerisinde yayımlanması beklenen 2021 yılı Gelir Uzman Yardımcılığı alımına, halen puanları geçerli olan bu meslek mensupları da müracaat etmeyi planlamaktadırlar. Gerek sosyal medyada, gerekse whatsapp, telegram gibi iletişim kanallarıyla organize olan meslek mensupları yeni gerçekleştirilecek olan alımda Defterdarlıklara (illere) istihdamı ağırlıklı olacak şehirleri tercih ederek yeniden atanmak gibi bir beklenti içerisindedirler.

Bu değişiklik beklentisinin temelinde elbette Gelir Uzmanlığı yönetmeliğinin 17. maddesinde düzenlenen ve meslek mensuplarının beş yıl boyunca görev yerlerinin değiştirilmesinin önüne geçen hüküm bulunmaktadır. İlgili hüküm gereği meslek içerisinde başka bir ile ya da ilçeye geçiş yapamayacak olan meslek mensupları yeniden gerçekleştirilecek Gelir Uzman Yardımcılığı alımlarına başvurarak bu hükmün bağlayıcılığından bir anlamda kurtulmak istemektedirler.

Söz konusu meslek mensupları her ne kadar alımlara başvurup mülakat safhasına kadar gelseler de Gelir İdaresi Başkanlığı'nın kendilerini yeniden başarılı listede değerlendirmeyeceğini biliyoruz. Ancak başvuru yapmalarının önlenmemesi Gelir Uzman Yardımcılığı alımında taban puanların fuzuli yere yükselmesine ve işsiz adayların bu sınavlarda yarışma imkanı bulamamasına yol açacaktır. Bu hem Kurumun daha fazla adayı değerlendirme imkanını elinden alacak hem de işsiz adayların belki de başarı ile nihayete erecek bir süreçte hiç şans bulamamasına sebep olacaktır.

Bu yüzden Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan yönetmelik değişikliği ile başvuru şartları arasında; "başvuru yapılacak olan KPSS puan türleri ile daha evvel Gelir Uzman Yardımcısı olarak atanmaya hak kazanmış olanların başvuru yapmasının önlenmesi" adına bir hükme yer verilmesi gerekmektedir.

Söz konusu düzenleme ile hem Gelir İdaresi Başkanlığı hem de işsiz adaylar açısından kazanımlar söz konusudur. 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı yayımlanmadan evvel söz konusu düzenlemenin yapılması oldukça önemlidir. Çünkü geç gelen adalet ve fırsat eşitliği kaçan olanakları geri getirmeyecektir.

Saygılarımla arz ederim.

KPSS
    • Yeni ilanlar ne zaman gelmeye baslar sizce

B

,............

KPSS
    • 2021 Tasarruf Tedbirleri Genelgesi ve Kamu Personel Alımları

P

Merhaba dostlar.
      Bugün yayımlanan Tasarruf Tedbirleri konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi üzerine değerlendirmelerde bulundum. Üzerine konuşmak da gerek belki. Buyrunuz;

https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1410009974349172736

KPSS
    • Üyelik Silme

F

Sayın admin girdiğim bütün iletilerin ve üyeliğimin silinmesini istiyorum. Sevgiler.

KPSS
    • İletişim Fakültesi mezunları kpss a grubu hangi oturum

H

acabaabaca girerrerig oturumaa oturum hangi grubu aa kpssspk mezunu fakültesi iletişimeli yeniyimmiyiney buradaadarub benneb arkadaslar MerhabareMral arkad

liste madder
      KPSS
    • 2021 Ziraat finans grubu Sınavı - Müfettiş yardımcılığı

B

Arkadaşlar merhaba ben bilgisayar grubunda sınava girdim genel olarak sınav zor değildi diye düşünüyorum matematikte çok zaman harcadım sanırım ben yetiştiremedim sınavı. Türkçe ingilizce beklediğimden kolaydı Genel mühendislik çok zor geldi sizin nasıldı yorumlarınız neler?

KPSS
    • KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AĞUSTOS 2020 ALIMI

S

Re: KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2020 ALIMI

KPSS
    • KPSS MÜTERCİM TERCÜMANLIK NASIL OLUYOR/YARDIM!

W

Ben mütercim-tercümanlık okuyorum ve herkes gibi kariyerimi planlamaya çalışıyorum ama kpss biraz karışık geldi ve tam taşları da yerine oturtturamadım açıkçası. Hangi oturuma ya da oturumlara girmeliyim. Ek bir sınava girmem gerekiyor mu? Lütfen yardım edin..

KPSS
    • YAYLAKENT BELEDİYESİ "REFERANSLI" MEMUR ALIMI REZİLLİĞİ

B

Herkese merhaba arkadaşlar.
      26.01.2021 - 28.01.2021 tarihleri arasında "elektronik ortamda, şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla" başvuruları alınan memur alımı ilanı için başvuru yapmıştım.
      İstenilen tüm belgeleri "eksiksiz bir şekilde" internet sitelerinde belirtilen e-posta adresine, başvuru tarihleri içerisinde gönderdim. Fena sayılmayacak bir puan ile listeye girebileceğimi düşünüyordum. Lakin öyle olmadı:

03.02.2021 tarihinde mülakata katılacakların listesi açıklandı ve puanım listedeki tüm kişilerden yüksek olmasına rağmen listede yoktum. O günden itibaren belediyenin sitesini yüzlerce kişi ziyaret etmiş birçoğu eminim +80 puana sahip kişiler.
      Ancak ne hikmetse listeye girmeye hak kazanan kişiler için taban puan 62,854.

Bu nasıl bir sistemdir arkadaşlar? Nasıl bir düzenin içine düştük. Belediyeyi telefon ile arıyorum, benim puanım şudur, evrakların tamamını gönderdim, ancak listede ismim yok diyorum. Telefondaki memurun bana verdiği cevap ise:
      "Sınav kurulu böyle uygun görmüş, yapılacak bir şey yok."
      Böyle bir açıklama olabilir mi ya! Sinirden tekrar tekrar aradım ama yine de cevap bir alamadım. Evraklarınız eksiktir, başvuru tarihlerini kaçırmışsınızdır gibi saçma sapan cevaplar aldım.

Halen ismimin neden listede olmadığının yanıtını alamadım.
      08.02.2021, yani bugün sabah saatlerinde mülakatlar yapılmaya başlandı. Bu konuda yapılacak bir şey var mı? Hakkımı hangi yollar ile aramam gerekir?

Eminim bu ilana benim gibi başvuru yapmış ama başvurusu dikkata alınmayan birçok kişi vardır.
      Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar...

İlan metni:
      alt metni

Liste:
      alt metni

KPSS
    • GUY Balıkesir

A

arkadaşlar balıkesir guy için buradan devam edelim

KPSS
    • 2021 KPSS Lisans

B

Arkadaşlar merhaba.
      2021 kpss sınavı tek yıllarda atamalar alımlar olmuyor diye söyleniyor çevremde az çok bende biraz araştırdım baktım tabi ama kafam iyice karıştı. tek çift olayı tam olarak ne oluyor ben kpss lisansa girmeyi düşünüyoum bu yıl kısmetse. Bölümüm kamu yönetimi. şimdi sınava girsem boşunamı girmiş olucam. 2022 de girmem mi daha mantıklı. yani 2021 kpss puanıyla hiç mi alımlar olmayacak. yardımcı olucak arkadaşlar yazarsa çok memnum olurum. kalın sağlıcakla.

KPSS
    • DUY VAN

W

......................................

KPSS

İletişim Fakültesi mezunları kpss a grubu hangi oturum

KPSS
    2
    2
    209
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      Hatice 0 Son düzenleyen:

acabaabaca girerrerig oturumaa oturum hangi grubu aa kpssspk mezunu fakültesi iletişimeli yeniyimmiyiney buradaadarub benneb arkadaslar MerhabareMral arkad

• liste madder
      H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • H
        hpolitics @Hatice 0 Son düzenleyen:

@hatice-0 O sizin hedeflediğiniz kuruma ve mesleğe göre değişir hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • 1 / 1
        • İlk ileti
          Son ileti
        Tercihini Yap | Devlet Kredileri