10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
yalnız herkes bir yorum yapıyor birimiz haklı çıkacak dediği puanda kapatacak
-
@neyaparsanyap 71.75’te kalacak iptalsiz ama bir iptal olacağını düşünüyorum Ben puanımı 71.25 hesapladım. Kendi hesabıma göre ben kalamıyorum tabii inşallah senin tahminin çıkar
-
Arkadaşlar merhaba. Kaymakamlık formunu uzun süredir takip ediyordum ama üye değildim yeni üye oldum. Benim bir sorum olacaktı bilen arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim. Benim birkaç tane icra takibim var sırası geldikçe ödeniyor. Bu durum sınavı geçtiğim takdirde mülakatta bu konuyla ilgili sorun yaşar mıyım? Kaymakamlığa ciddi manada hazırlanacağım torpil referans vb şeyler gözümü korkutmuyor konular ve sınav da önemli değil bu konuyu engel olarak görüyorum. Muhtemelen yanlış yere yazdım fakat uygun bir yer varsa ben bulamadım forumu kullanma açısından yeni olduğum için. Kusura bakmayın.
-
@anadolu-109, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
yalnız herkes bir yorum yapıyor birimiz haklı çıkacak dediği puanda kapatacak
O vakit bir tahmin listesi yapalim hatta sinava girmeyipte son 2 sinavin barajindan haberdar olanlarinda tahminini alsak hic fena olmaz.. "Kalabalıkların Bilgeligi" kavrami kendini ispat etmis en nihayetinde, denemekten ne cikar?.. eger katilima destek verirseniz ozelden de msj alabilirim ve ortalamayi paylasirim 100 kisiyi gectiginde.. takdir siz kiymetli arkadaslarin..
-
@ömermuhtar surowiecki modeli ortalama zevkli bir aktivite olur bizim için de ..
O zaman ilk tahmin benden 72.5 -
Tahminim 71,75
-
@ömermuhtar ikinci tahmin de benden; 73.25
-
@ömermuhtar hay hay hocam. 74 olur diyorum ben de.
-
@can-mavi eyvallah ustad benim tahmin de 73.25
-
@ömermuhtar o zaman bir tahmin de benden 73
-
Benim tahminim 74 (+1 -1)
Hayırlı olsun şimdiden.
*Kişisel tahmindir, duyum değildir. -
@ömermuhtar geçen sene senin paylastigin videoyu açtım dostum suan yine izliyorum :))
-
@can-mavi, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ömermuhtar geçen sene senin paylastigin videoyu açtım dostum suan yine izliyorum :))
Merak edenler icin @Ömermuhtar in geçen sene paylaştığı ileti :
https://www.trtizle.com/belgesel/bilimin-ev-hali/bilimin-ev-hali-5-bolum-129082. Arkadaşlar liste üzerine bilimsel bir yaklaşım adına lütfen bu videonun 18:50 ile 23:20 arası kısmını izlemenizi istirham ederim.
-
Ortalama tahminim (-0,50) 74,50 (+0,50)
-
@ömermuhtar benim tahminimde 73.75
-
Benim tahminim 74
-
@ömermuhtar 73.5:)
-
72,00 DİYORUM BENDE
-
@fetih kardeşim hoşgeldin, sana rastlamak güzel , bu sefer de hakkımızda hayırlısı:)
-
@ömermuhtar 73,75