10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
70.75 -76.5 iki arkadaşım daha var bu sınav kim ne derse desin 70-72 arası kapatır
-
sınava giren iki arkadaşımdan biri 73,75 diğeri 60 net
-
Bu sene sınava kişi sayısı 15 bin diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
-
Bir de bir telegram grubunda 92.25 yazan bir arkadaş vardı. Yazan kişiyi tanımıyorum, ne kadar doğrudur, dikkate alınmalı mı bilmiyorum ama söylemek istedim.
-
75,75 ile beni de ekleyebilirsiniz.
-
Benim de bir arkadaşım var öylesine geldi girdi gitti 40 bile almamıştır hatta sınavı bile unutmuştur şimdi ben onu da söyliyim mi? Bunda gereksiz aşağı çekmez mi arkadaşlar?
-
70 altı netleri ankete dahil etmemek çok daha makul olacak. Baraj rakamlarını olduğundan daha az gösteriyor.
-
Bir arkadasım da 73.5
-
@ceterisparibus06 ben de öyle düşünüyorum ilk 440 a etki edecek bilgiler hariç gerek yok isterse ortalama 55 çıksın ama ilk 440 80 çıktıktan sonra bir anlamı olmayacak kendimi de eleştiriyorum 65 alan arkadaşı belirtip listeye gereksiz bilgi verdim. Sonuçta sıralama sınavı çan sınavı değil.
-
Telegram gruplarına üye olan arkadaşlar, anket linkini paylaşabilir mi?
-
73.50 benimde.
-
Son Dakika İktisat telegram hesabında yapılan anket;
70 altı: %33-131 oy
71-73: %33-132 oy
74-77: %21-83 oy
78-80: %7-29 oy
80-80+: %6-26 oy
-
60 küsürleri ekleyelim geçen yıl etkisi oldu ortalamaya. 60 altına gerek yok bence. Tekrar diyorum taban puan için erken sayı 300 e ulaşmalı en az.
-
@chandler-bing 270 kişi 70 üstü almış
-
Farklı yerlerde yapılan anketleri de paylaşalım arkadaşlar.
71-74 arası yığılmanın olduğu aralık.
-
Arkadaş muhabbeti çok manipüle ediyor mevzuyu. Benim de 2 arkadaşım girdi ve 60 altı aldılar ama bu forumdan bile bihaber olacak kadar uzaklar mevzuya onların bu veriye dahil edilmeleri yanlış bence. Gerçi önceki yıllarda da böyle yapıldıysa tamam da kötü niyetli biri çıkıp 30 arkadaşım var ortalamaları 60 veya 80 derse tüm veriler çöp oluyor.
-
Agalar 70 net altını değerlendirmeye almak ne kadar doğru ? Yani 70 net altının ortalamaya etkisini tam anlayamadım
-
@gildostor bana mı diyorsun. Ben yazmama taraftariydim zaten
-
Arkadaşlar 75 ekler misiniz
-
@dervisoglu sana demiyorum ama senin yazdığından sonra yazdım özellikle çünkü uç bir veriydi. baştan itibaren arkadaş puanının hesaba katılması yanlış bence ki sen de buna tepki olarak yazdın biraz sanki