9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@yasaklı Bu daha mantıklı
-
@yasaklı 1600 kişiden sövecek yine 10 kişi anca çıkar işin şakası bir yana olmazsa yapacak bir şeyimiz yok adam kesin konuşmuş ama duyum işte naparsın
-
İnanmıyorum duyumlara inanasım gelmiyor ama umutlanmamak elde değil telefonu elimden bırakamıyorum. Bezdumm yazılı tişört giyip SGK önüne oturasım geldi
-
@kai-hitwatari valla ben bi 20-25 kişilik söverim en az herkesten de aynı çabayı beklerim son 2 saat 7 dakika işte :))
-
Arkadaşlar twitterdan bastırsak elden bırakmasak son 2 saat sonuçta mesai bitimine
-
Twitrda otomatik rt özelliği mi var arkadaşlar ? yoksa bakan hanım hususi bu iş için birini mi tutmuş maşallah anında rt ediyor. Retweet Uzman Yardımcısı kadrosu istiyoruzzzz
-
@ilanmılano yds ister mi acaba hocam isterse hangi düzey ister
-
Bu duyumda yalan oldu desenize, saat 5’de açıklanacaktan sonrasını okumayıp pek inanamamıştım zaten. Bugün de atanamadık anne
-
Umut taciri 8 film fragmanı saat 17.00 de face de
-
Az kaldı küfürleri hazırlayın
-
Şubatın ilk haftası dernek sonuçlar mart başı açıklanır demişti buraya da yazmıştım ancak mart ortası geldi hâlâ bir açıklama bile yok msb nin az kaldı çalışıyoruz demesi üzerine kaç gün geçti sayamadım anlaşılan o ki biz bu gidişle mart sonunu da görürüz nisan sonunu da inşallah kpss öncesi açıklanır da 400 kişi kpss stresi çekmez en azından.
-
Cuma 17:00 işine hiç inanmamıştım,hiçte beklentiye girmedim.
-
Bu atama işlemi, kurumun ya da bakanlığın her Allah'ın günü yaptığı sıradan (belki biraz daha önemli de diyebiliriz) sayısız işlemlerinden herhangi birinden farksız.
Gündem ne olursa olsun, Devlette devamlılık esastır. İdarenin gündelik işlemleri aksamaz.
Bu işte bir bit yeniği var ya, neyse...
Duyumculara kızmıyorum. Adı üzerinde, duyum. Ama trollük yapanlara da ağız dolusu söverim.
Biraz daha sabredelim bakalım. -
Evet duyum tırt çıktı sırada martın 15'ine kadar var.
-
Güzellikle iş bitirmek varken böyle sürüncemede bırakmanın vebali büyük olur. İnsanı ekmeğinin peşinden bu kadar koşturmanın mazereti olmaz.
-
Bugün 17.00 de açıklanacak diyen arakadaş ailesini pek sevmiyor galiba
-
bugün açıklanacak duyumuna dayanamayıp inanan bir arkadaş vardı söyleyin ona üzmesin kendini bozmasın moralini 15 mart duyumu var daha :))
-
@yasaklı hocam duyumların canı cehenneme
-
Caaanımm 15 Mart
-
Bu duyum kaynak benim ve kesin tutar diyorum Aralık ayına kadar kesin açıklanacak