9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
herkesin emeklerimi gormezden gelmesi aman eleniyorsun iste gir bi yere basla demesi ve mulakatlarimin abartmiyorum iyi gecmesine ragmen beni elemeleri... yani nasibimi kim yedi? ve benim hakkima giren mutlu olmasin. o kadar zor sartlardayim ki benim bir gram hakkimi yiyen yansin bu dunyadada cehennemde de
-
@mağdurum sen gör bak başarılı asil kazanacaksın inşallah:)) ben de umarım yani duam o yönde:)
-
oturduğum yerde kendi kendime "bu işin hiçbir mantıklı açıklaması yok." diye sayıklayıp duruyorum.
-
@poisson ya bazen insallah diyorum sonra Allah yine de en cok muhtac olana kazandirsin diyorum.daha zor durumda olan var mi bilmiyorum ama yazsam roman olacak
-
Mevcut durumda iş sahibi olmayan ve gerçekten hak etmiş olanları alsalar bir özür yerine geçer. Ama temenni işte
-
Forumda neden olumsuz hava esmeye başladı haftanın bitimine bugünü saymazsak 3 gün var
-
@halilhy süre uzadıkça karamsarlaşmak normal hocam.
-
@mağdurum ben zor durumdayım kendim için duam hep ön sırada sonra da işi olmayan herkes:)
-
İnsan en azından şu gün ya da şu hafta açıklayacağız der yahu çin işkencesi mübarek... Bürokrasiye de bir türlü gelemeyen o güzel günlere de selam olsun
-
@aliveli hocam orası öyle zaten de 170 gün sonra arka arkaya iyi haberler aldık bu hafta olmazsa haftaya kesin gibi daha ne olsun
-
@halilhy hocam yarın açıklansa bile elenenler 6 ay sonra elenmiş olacak.
-
@mağdurum dünden beri soruyorum kendime bende ne eksik de olmuyor
-
Taşeron sınavını bile açıkladı kurumlar. Pazartesi günü kadrodalar. Daha ne kaldı ki?
-
@meçhulasker kesinlikle hepimiz aynı dertten muzdaribiz kimse yanlış anlamasın ama en geç 1 haftaya açıklanacak artık şu olumsuz hava yerine iyi düşünelim iyi olsun diye dedim
-
@budageceryahu Doru
-
@halilhy hocam iyimser düşünen yerlerimizi körelttiler maalesef
-
Bu haftadan umudum azalmaya başladı hiç ses yok.
-
yakında bipolar bozukluğa kapılcaz. bi bu hafta açıklanacağına inandırıyorum kendimi bi açıklanmayacağına. git-gel duygularımızı bozdu.
-
Bu halkbank nasıl yaptı bilmiyorum ama başka kurumlarda mülakat bekleyenleri elemiş. Dünden beri neden neden diyip duruyordum ama beklediğim mülakatlardan biri olsa bile halkbanktan istifa edicektim. Belki de Rabbim benden daha zor durumda olana nasip edip kimsenin hakkına girmememi sağladı..
-
@tokyo sanki keyfimizden ugrasiyoruz hocam ya kurum alacagini soylese zaten girmeyiz baska sinava. Bosver bankayi