9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker demedin mi dayi bu saatte napiyosunuz gidin evinize yem atsaydin
-
@meçhulasker bu saatte nasıl açarlar onu anlamadım
-
Ya ben gvs olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar bugün ve yarın yine ve yeniden umutla bekleyeceğim.
26 yaşındayım 7 ay boyunca araştırılacak da bir geçmişim yok ki -
@hukukcusmith diyemem hocam. Zaten bi kazaklı bi kazaksız konuşunca adam da bi garip oldu
-
@meçhulasker kardesim sende böyle yaparsan seni 1 2 ay daha sorustururlar kazagi bulastirma hic bencr
-
@denetcii ben de açmazlar SGK nın boş koridorlarında telefon sesi yankılanıp durur sandım ama hemen açtı.
-
@meçhulasker *diyemedim
-
@meçhulasker hocam valla hala gülüyorum kazak diyip durma, ben de iyi değilim
-
@hukukcusmith vay başıma gelen. Kazak beni eledi mi yoksa
-
Sürecin sonunda kazağı ağzımıza sokup kirpiti yakacağız zaten
-
0312 207 8443 hala acan var
-
@kpssiibf ne konuştunuz hocam
-
@kpssiibf ben de aradım meşguldü ne söylediler acep?
-
Sayın başkanın twitlerine baktım bikaç alım önce gece geç saatte twit atıp açıklananlar olmuş hemen umutsuzluğa kapılmayalım
-
@kpssiibf kuruma hırsız mı girdi acaba
-
kurumun orda olan biri vardı içeri mi daldı yoksa
-
@aliyar-bey sonuçlar hakkında gelişme var mı dedim yok malesef dedi sesi yorgun gibiydi uzatmadım bende.
-
@meçhulasker birşey söyleyeyim takip ediliyoruz sanırım demin bende meraktan aradım numarayı ve daha lafını bitirmeden forumdan takip edip arıyorsunuz ama bizim suan bir işimiz olduğu için duruyoruz önemli bir telefon bekliyoruz dedi azarı yedim akşam akşam ama adam çok bunalmış üstüne gitmek istemedim alttan alıp kapattım. Demem o ki dikkat
-
@aliyar-bey telefonu açan kişi diyomuş "ben pareto kağıtları arıyorum arayıp durmayın bi duyan olcak"
-
@kpssiibf anladım hocam sağolun bu saatte birilerinin hala telefona cevap veriyor olması umut verici ama bi yandan da o gün telefonu açamazlar duyumu da vardı o da ayrı bi konu