9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker sanmıyorum hocam yorma kendini, böyle dedikçe sanki olayı bozuyormuşum gibi geliyor ama cidden üzülüyorum birileri uğraştıkça. Katılım olsa da SALLAMIYORLAR BİZİ malesef ama tabi yapmak isteyenlerin hevesini kaçırmamak lazım
-
@aliyar-bey en azından @Kai-Hitwatari gibi stres atmaya girin ama bir şey ummayın, umut bu topraklardan gideli çok oldu...
-
@meçhulasker yalnız son zamanlardaki esprilere bakıyorum aramızda çok kıvrak zekalı arkadaşlar var :))
-
@aliyar-bey hocam bu işin vebali de ağır ah aldılar bi kere
-
@inflexible hem de ne ahh, daha önce de dedim helal etmek istiyorum hakkımı ama cidden içimden gelmiyor
-
Dostlar Başkanın kuzeni Mazhar Bağlı Trtde şu an. Fakat dediklerinden 1 kelime anlayamıyorum
-
@meçhulasker hocam öyle bu yolla olmaz diyip kenara çekilmek hoşuma gitmedi açıkçası, benim mantıklı bulduğum iki ihtimal var; birincisi dünkü emel sayın mevzusu gibi birilerine şakayla falan bi şirinlik yapıp ilgilerini çekip sesimiz olmalarını sağlayabiliriz. İkincisi de toplanıp bakanlığa, başkanlığa falan gitmek ama eylem gibi değil bilgi alma amaçlı gittiğimizi, hala daha beklediğimizi belli etmek. Diğerlerini o kadar denedik bir şey olmuyor, olmadıkça da insan ümitsizliğe sürükleniyor
-
@aliyar-bey hocam ben kafaya koydum alacam o açıklamayı
-
@meçhulasker inşallah tez vakitte alırız o açıklamayı o zaman ne diyeyim hocam
-
@meçhulasker 4-5 saat yoktum buralar yine yeşillenmiş. Hocam etkinlik falan işe yaramıyor. Etkinlik yapıcaz yine uc bes kisi tweet aticak, zaten onlar her zaman atıyor. Fakat yapalım derseniz ayarlayın yapalım.
-
Arkadaşlar biliyorum gerginsiniz ne yapsak boşuna diye düşünüyorsunuz. Ama hiç bir şey yapmadan da durulmuyor. Bugünkü tweet e güzel katılım oldu. Herkese kendi adıma teşekkür ederim. Bu tweet ilk değildi ama son da olmayacak. Hesap spam oldu yanıt tweetler gözükmüyor diye yeni hesap oluşturduk. Şimdi hepinizden ricam bu hesabı takibe almanız ve rt fav yorum ile destek vermeniz. Bir tweet linki paylaşacağım en az bugünkü rekor katılımlı tweet kadar katılım rica ediyorum. Hayırlı geceler. O açıklamayı alacağız arkadaşlar inanın!
https://twitter.com/sgkdenetmenaday/status/982017719171153921?s=19 -
@kai-hitwatari hocam ortak diye açtığım hesap yalan oldu senin hesabı kamuya açalım diyecektim hallettik o işi.
-
Foruma yanlışlıkla girip bu linki görenler dahil herkesten katılım bekliyorum. https://twitter.com/sgkdenetmenaday/status/982017719171153921?s=19
-
@meçhulasker iyi yapmışsın hocam, ben senin gibi link alıp burada paylaşmaya üşenirim, yapamazdim
-
@kai-hitwatari hocam başka bir arkadaşın hesabını kamuya açtık saolsun. Hocam burada çok link paylaşcam yarın nasip olursa
-
-
@meçhulasker hayırlı sabahlar arkadaşlar. Görüyorsunuz "gece gündüz" çalışıyoruz Lütfen duyarlı olun rica ediyorum şu tweete el atalım.
-
Günaydın..Herkese Hayırlı Cumalar
-
Hadi bugün ansızın bitsin bu iş inşallah . Günaydın
-
Günaydin
Böyle bişey yapabilsek belki bi faydasi olur https://youtu.be/X2eLegb8ntk