9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
https://twitter.com/RessamBob/status/981956394864795649
trollere yapmak istediğim -
@denetcii Elbet bir gün o gün gelir Senin için bu can ölür Ey kara topraklarda bile İstiyor ey canim canim İstiyor ey gülüm gülüm İstiyor ey ben ölüm ölüm Bu can istiyor eyyy
-
@gök-kız hocam halısahadaydım hakkını helal et
-
@eleionomae hocam zaten ben kendi şahsi hesabımdan da tweet atıyorum. Artık öbür hesabı eğlence ve retweet amaçlı kullancaz o zaman
-
@meçhulasker hocam bu sefer gol var mı
-
@aliyar-bey güzel şut çektim gol olmadı ama yendik bu da bişey
-
ben bu haftadan umutluydum.bosa mi gitti dersiniz arkadaslar? yine mi husran yine miiii!!!!!!!!
-
@mağdurum ben artık açıklanacağı günü değil ilahi adaletin tecelli edip beni bekletenleri bekleteyeceğim günü bekliyorum.
-
@meçhulasker ulen yine yanlış yazmışım tam da moda girmiştim
-
@meçhulasker bu da mı gol değil yaaa neyse yendiyseniz açıklanması yakındır, senin gol atmana bağladım tarihi hocam :))
-
@aliyar-bey o zaman en erken haftaya perşembe boşa beklemeyin arkadaşlar
-
Mülakat bekleyenler olarak yaş ortalamamız 25 desek hayatımızın %2si Sgkyı beklemekle geçmiş
-
@meçhulasker hadi yaa olaysız dağılalım arkadaşlar veya hemen geceye bir maç ayarlayıp seni gol kralı yapalım hocam
-
@inflexible yuhhhh hocam böyle demeyeydin iyiydi, cidden çok ağır oldu ulan sgk ulan sgk...
-
@aliyar-bey batıl inanç
-
@meçhulasker yok hocam takılıyorum totem falan hikaye de en azından bir tarih oldu aklımda: haftaya perşembe
-
Arkadaşlar şuan bir etkinlik başlatsak katılım sağlanır mı sabah ki kadar olursa iyi olur.
-
@meçhulasker sağlanır desin biri yalandan da olsa
-
@meçhulasker sorun değil hocam:)
-
@kai-hitwatari hocam burada mısın? Twitter ismin de aynı olduğundan seni seçtim sen akıllısın bi kere japonsun