TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    4023481
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      meçhulasker @kelepce07 Son düzenleyen:

@kelepce07 Susun deli konuşuyor, konuş deli.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
      • O
        okn.svnd Son düzenleyen:

Arkadaşlar bırakın eğlenen eğlensin goygoy yapan yapsın.Umarım forumdaki herkes sınavı kazanabilir ama gerçek olan 1600 kişi içinde sadece 400 kişi kazanacak ve sonunda gülebilecek.Sonuçlar açıklanana kadar insanların neşelerine takılmayalım.7 aydır bekleyen bir grubuz bence gayet normal.Insanlar tek burada kafalarını dagıtabiliyorlarsa noldu senin sınav hani iş yok mu hergün alım oluyor sen niye girmedin ne zaman evleneceksin daha sorularindan kacabilip eglenebildikleri yer buraysa onuda çok görmeyelim.

M S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • Gök Kız
          Gök Kız @nonbisinidem Son düzenleyen:

@nonbisinidem 843 sayfa okuyabilecek kadar ciddi bir iş olsa gerek:))

nonbisinidem 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
          • Kai Hitwatari
            Kai Hitwatari @kelepce07 Son düzenleyen:

@kelepce07 hocam bizler nerede nasil davranilacagini bilen insanlariz. Biz vakit gecirmek icin burdayiz. 7 aydir muhabbet ettigim, guldugum tek yer burasi. Kah buradaki arakadaslarla birlikte guldu kah onlarin huzunlu hikayelerine birlikte uzulduk. Sonuc olarak buradaki arkadaslarla arkadas, kanki, dost olduk. Bu gereksiz cikisinizi dostlarinizla, arkadaslarinizla birlikte bir kafeye gittiginizde nasil bir davranis sergilediginizi dusunerek sorgulayin. O zaman anlayacaksiniz.

Beklemeyi beklemezken beklemeyi bekledik.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
            • K
              kaldoraç @kelepce07 Son düzenleyen:

@kelepce07 Neden böyle bir şey yazma gereği duydun ? Yani burada aynı insanlar aylardır yazdıkları için yakınlık olmuş aralarında yazıyorlar. Ben de pek goy goy yapmıyorum katılmıyorum ama kimseye ciddiyetsiz diyemem çünkü burada yazdıklarıyla kimseyi tanımak mümkün değil. Sen sadece insanların yazdıklarıyla ciddiyetsiz kişilikte olduklarını nereden anladın anlayamadım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • 1
                1umut @kelepce07 Son düzenleyen:

@kelepce07 onca aydir yasadiklari onca strese, belirsizlige ragmen hala gülebilen, eglenebilen kisiler bence sgknin ilk tercihi olmali:)
                kolay is degil cunku yaptiklari, herkesin yapabilecegi bi sey degil:)

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                • mağdurum
                  mağdurum Son düzenleyen:

isin en kotusu de su.insanlari okuduğuna okuyacagina pisman eden bir kitle var.hayatta cahilden de korkmam da bu yari cahillerden korkun arkadaslar...sonuna kadar korkun .korkunuz bunlardan olsun. ben gecemi gunduzume katmisim.hayatimi askiya almisim.bana ciddiyetten bahsediliyor.ciddiye almasak o puanlari alamazdik.ciddiyet bizin isimizdi de bizi 7 aydir bekletenler utansin.yok okurlarmis ya kim kimi hafif hafif tehtit ediyor.yok bakanlik bulurmus da.bu kurumda calisabilmek icin gecemi gunduzume kattim.ciddiyetmis...

"fikirler ölmez"

• mağdurum
                    mağdurum Son düzenleyen:

bu kadar sryi okuyacagina bir kitap okusaydın keske ise yarardi

"fikirler ölmez"

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • K
                      kaldoraç Son düzenleyen:

Günümüzün hastalığı bu sanırım tüm sosyal medya aleminde nasıl olsa yanımda değiller ulaşamazlar bana diye isteyen istediğine istediği gibi sallıyor. Sen şöylesin böylesin şusun busun. Buradaki konuşmadan nasıl böyle bir yoruma vardın @kelepce07 gerçekten merak ediyorum bunu samimiyetle soruyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • M
                        meçhulasker @okn.svnd Son düzenleyen:

@okn-svnd hocam size de ayrıca teşekkür ederim 🙂 yaklaşık 10 sayfada bir 1200 kişinin eleneceğini hatırlatıyorsunuz 🙂

K O 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                        • budageceryahu
                          budageceryahu Son düzenleyen:

Son günlerde forum bereketlendi. Her gün biri çıkıp ya duyum atıyor ya da inceden laf sokmaya çalışıyor.
                          Bu işin sonuna geldik galiba.

"En büyük hazinemiz aklımızdır"

Gök Kız 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • M
                            meçhulasker @mağdurum Son düzenleyen:

@mağdurum fbi cinayetleri filan izleseydi 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • K
                              kaldoraç @meçhulasker Son düzenleyen:

@meçhulasker Hocam sen unutuyor musun ? 🙂

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • Gök Kız
                                Gök Kız @budageceryahu Son düzenleyen:

@budageceryahu bence bunlar forumun düşmanları üşenmeden tartışma çıkarmak için hesap açıyolar ya hayret :))

• nonbisinidem
                                  nonbisinidem @Gök Kız Son düzenleyen:

Keşke @kelepce07 arkadaşımız 843 sayfalık forumun tamamını sabırla ve ciddiyetle (ciddiyet önemli bu arada) okumak yerine ya en başından forumu takip etseydi -ki o zaman hepsini bi anda okumak zorunda kalmazdı- ya da son bikaç sayfaya göz gezdirip edinmek istediği bilgiye ulaştıktan sonra o değerli vakti aynı ciddiyetle ders çalışarak geçirseydi.. Ama ona da yazıkkk ciddiyet ağır sorumluluk gerektiriyo napsın şmdi 😄 😄 😄

@gök-kız, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

@nonbisinidem 843 sayfa okuyabilecek kadar ciddi bir iş olsa gerek:))

Neden duâsız bırakıyorsun dilini,
                                  Kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?..

• budageceryahu
                                    budageceryahu Son düzenleyen:

Eeyyy @kelepce07 bu forumda dış mihraklara yer yok.

"En büyük hazinemiz aklımızdır"

• H
                                      hagi Son düzenleyen:

Vallahi inşallah burayı okuyorlardır. Hiç yoktan biraz söylenen sözleri üzerlerine alırlar.

Ye’s öyle bataktır ki; düşersen boğulursun.
                                      Ümîde sarıl sımsıkı, seyret ne olursun!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • O
                                        okn.svnd @meçhulasker Son düzenleyen:

@meçhulasker hocam bize degil burdaki sevinci çok görenlere hatırlattım ama inan aklımdan da cıkmıyor kazanırım ya da kaybederim ama o kadar emek veren iyi puanlar alan ve 7 aydır bekleyen bir gruba kazanamadın hadi güle güle denecek olması beni gerçekten üzüyor malesef.Ben kendi adıma 8 aydır kitap yüzü açamadım eminim cogu kişide öyledir yani simdi elenirsrk birde onun bunalımi zaten açılan sınav yok açılsa da sınava yetismez konular vs. Cok büyük sıkıntı.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • K
                                          kelepce07 Yasaklı Son düzenleyen:

neyse..en azindan halihazirda calisip yazdigimi okuyan guy ve diger memurlar mesaji anlayabilmistir en azindan.isin sonuna gelindi.toparlaniyor artik.sayin bakanimiza ve baskanimiza bosuna twitler yagdirmayin.hakkinizda hayirlisi olsun.kazananlara da simdiden hayirli olsun.

mağdurum M Gök Kız 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • mağdurum
                                            mağdurum @kelepce07 Son düzenleyen:

@kelepce07 yahu guyla ne akakasi var =)) burdakilerin cogu guy mulakatindan elenmis insanlar zaten.birakin da tweet atip atmayacagimiza kendimiz karar verelim. hadi itiraf et guysun ve bunun sonucunu da bekliyorsun=))

"fikirler ölmez"

• 1
                                            • 2
                                            • 842
                                            • 843
                                            • 844
                                            • 845
                                            • 846
                                            • 1053
                                            • 1054
                                            • 844 / 1054