9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
SGK benim olucak, oturucam koltuğa, atıycam herkesi atıycam herkesi
-
@kai-hitwatari uyku hapı alalım size
-
@mk5561, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bence perşembe açıklanacak çünkü hep önemli sonuçlarım teyzemdeyken açıklanıyor son kpss sınavı da orda iken açıklanmıştı ve daha duyumlar gelmeden teyzeme gitme işi ayarlandı sonra bu hafta duyumlarını görünce aklıma sürekli gelen bugün oldu dolayısıyla totem yapıyorum perşembe tahminim
O zaman ayşe tatile çıksın, sonuç açıklama operasyonu başlasın.
-
@budageceryahu hocam o teyze totemini ben yapmıştım ama dün cuma kesin bilgisini alınca simdi de onaylandığını görünce yatar o iş dedim bilgiyi de yazmıştım zaten.
-
Sen dur dur dur askerlik yerlerimle Denetmenlik sonuçlarının günü aynı olsun Allah'ım sabır.
-
@gök-kız var hocam bagisiklik kazandim, zombi gibi geziyorum
-
@nolmuyor ne gibi arkadaşım
-
Arkadaşlar bence cuma açıklanmayacak hatta salıya kadar bişey beklemeyelim çünkü tüm insan kaynakları eğitimdeymiş bu hafta. Başkanlıkta görevli bir arkadaşım söyledi.
-
@budageceryahu bu is gitmekle olacaksa pılımı pırtımı toplayıp teyzeme yerleseyim bari
-
@jessica_hyde sistem üzerinden bilgisayara giriyorlar artık sanal ortamda her turlu imkan mevcut kısa sürede halledilebilir bence eğitimde olmalarının bir engeli yoktur kanaatimce tabi.
-
@jessica_hyde bir de arkadaşın bilgisi doğruysa kaynak bizzat başkan ise bunun üstüne söz söylenmez sanırım
-
@kai-hitwatari o zaman sizi güneşe alalım
-
@mk5561 umarım haklısınızdır duyunca çok moralim bozuldu
-
eee ne zaman açıklıyorlar şimdi
-
İyi düşüneyim iyi olsun diyorum sonra içimden birisi sövüyor susamıyorum . Hayat dengemiz alt üst oldu kim verecek bunca zamanın hesabını . Kazansam bile diğer arkadaşlar için gerçekten üzüleceğim keske sınava giren herkes kazansa bunca beklemeye deyse. İyi düşüneyim derken Polyana olmuşum haberim yok :)))))
-
Ya o değil de şu kelepçeli angut gitmeyeydi iyiydi ona şunu armağan etmek istiyodum https://youtu.be/lRUoQBiy1Fc -dayak nedir neden atılır-
-
Sonuçlar cuma günü açıklanacak kimse dert etmesin.
-
@kpssiibf Bakalım göreceğiz
-
@furkitofaso gün saat vs :))
-
@kai-hitwatari girdiler arasında aklımda kalacaklar listesi top 5e girer:))çok iyiydi yazmadan geçemedim:))