Ya arkadaşlar Allah aşkına 1 ay 1 buçuk ay nedir siz ne diyorsunuz yaa. Kendime laf anlatmayı geçtim aileme birşey anlatmaktan yoruldum ben ya. Elinden birşey gelmemesi ve belirsizlik hayattaki en kötü duygular bir birey olarak. Lütfen üç koldan saldıralıö bir takvim belirleyelim pazartesi kurumu işgal edelim telefonla arayıp salı ankaradaki arkadaşlar birleşip kuruma gitsin çarşamba tweeterdan bastıralım peşpeşe üç gün adam akıllı bastıralım 50 kişi olsak bile yeter devamlılık süreklilik arz etsin yeter. 3 gün pespese yaparsak bir bilgi alabiliriz belki de ara vermeden rahatsız ettiğimiz için. Bu bizim en doğal hakkımız hatta ortada haktan cok magduriyet var artık bu yüzden bunu yapmalıyız diye düşünüyorum lütfen ya cidden çıldırcam artık sinirimden..! Allah hepimize sabır versin inşaAllah.
mk5561 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Ben teyzeme gitmek için hazırlandım yola çıkacam acele etmeyin daha var minumum 1 saat ben size haber veririm varınca
-
Ben size dedim yine teyzem yine teyzem yeter ama ya
-
@furkitofaso kimse kusura bakmasın şu 6 aydan sonra guyları düşünemem ben. İnşaAllah ben atanmasam bile işsiz olanlara öncelik verilmiş ve listeden çıkarılmışlardır. Onların kendilerine göre haklılık payları bizim haklılık payımızın çok altında kalıyor benim için üzgünüm.
-
Arkadaşlar bir hafta daha sabredelim eğer açıklanmazsa bizim için bir akıl hastalıkları hastanesi kapattıracağım. Herkes benim davetlim. Malum akıllı olmak bir işe yaramıyor deli olmak en iyisi zaten açıklanmazsa herkes otomatikman delirecek. Konuşmaları köşemde sessizce okuduğumda bu kapıya çıktığunı gördüm. Baktım ki konuşmayan ben de o yöndeyim o nedenle bu fikre kanaat getirdim. herşeyden muaf olacağız orada ve sorumluluk da yok oh mis
-
Arkadaşlar adlarınızı yazın da hiç tanımadığım sizlere bu gece duamda isim ile yer vereyim insaAllah
-
Torpilsiz (sözde modernize edilmiş hali 'referanssız') girenlerdenim bende(bir helal olsun da ben alırım zevkle) Bir kişinin dahi gözyaşının hesabını veremeyeceğimi düşündüğüm işe girişmem ben. İşşiz kalacaksam bundan sebep kalayım ölmem ya sonuçta. Vicdanı rahat edeceklere, sistem böylecilere, doğru olan buymuş gibi savunanlara selam olsun umarım çark size dönmez kazanırsam benim gibi olanlara umut olmak için memnuniyetle yazacağımı da belirtmek isterim. (İnşaAllah)
-
Hadi @paretowilfredo hocam ya bir sizden atak gelmedi artık duyalım aynı seyleri sizden de
-
Bence perşembe açıklanacak çünkü hep önemli sonuçlarım teyzemdeyken açıklanıyor son kpss sınavı da orda iken açıklanmıştı ve daha duyumlar gelmeden teyzeme gitme işi ayarlandı sonra bu hafta duyumlarını görünce aklıma sürekli gelen bugün oldu dolayısıyla totem yapıyorum perşembe tahminim
-
@maricinal selamlar gençlik, bayramınız mübarek olsun MK kalite farkıyla havanızı attığınız bir bayram olmuştur insaAllah, kendim olmasam da namım yürüyor malum @Kai-Hitwatari @poisson @Gök-Kız @karazıpkalı @aliyar-bey @22121121 @nonbisinidem @mağdurum @tudisiar @meçhulasker
mk5561 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@teklif-eğrisi doğrudur hocam. Ne de olsa bürokratik engeller, kirtasiyecilik, malum yoğun gündem ortada. Hepsi de göz ardı edilemez gerçekler. Allah yardımcımız olsun nr diyebilirim ki...
-
@merasim34 emniyetin dediği buymuş bakanlığın değil hocam. Bakanlık olsa hantallik bende derdim ama emniyet diyorsa doğru olabilir. Ne ama genel fikrim sizinle aynı sgk gerçekten çok hantal bence de.
-
@mrnobody güvenlik soruşturmaları nedeniyle emniyet yogunlugundan kaynaklı bu şekilde uzatmalar oynaniyormus. Kısım kısım alımlar yapıldı suan da benim bildiğim 150 ve 100 şeklinde geri kalan duruyormuş. Kimisi de 70 civarı diyor yani demem o ki bunun ilklik sonlukla zannediyorum alakası yok hocam. Ama umarım dediğiniz gibidir ya da yılbaşından önce halledilir ona dair de bilgiler ocakta biteceği yönündeymis çünkü
-
@mrnobody bilginizin kaynağı nedir hocam? Ben de kalanlar olduğunu biliyorum ondan sordum
-
@maesteo haklısın o konuda lafim yok sadece bilgimi ve kendime göre tahminimi söyledim:)
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
@gresham-t yanlış basliktaymisim kusura bakmayin yeni farkettim. İl göç için diyorsunuz sandım bir an :)))
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
@gresham-t imkansız mi? Hangi düşünceyle bunu söyledin ben merak ediyorum oldukça imkanlı bence çünkü
-
@r4ntisi tamamlanmamış. Sadece 100 kişi daha yerleşmiş. Bakanlık kısım kısım alacakmış. Dolasıyla geri kalan bekliyor hala. Onlar tam anlamıyla bitmeden ilan gelmez gelse de yılbaşından sonra olur bence.
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@antimülakat yedekler için süreç hızlanır mı sizce peki hocam?
-
@paretowilfredo üstad yedeklerin durumunu da soruşturur musun?