@jacki o arkadaşınızda hiç vicdan yok mu lütfen konuşun değiştirsin kararını. sebebi ne olursa olsun zaten komisyonda iyi karşılanmıyorlar sadece 1 kişinin hakkını yediği ile kalıcak. şu atanıpta sırf il değiştirmek için tercih yapanlara inşallah yeterlilik zamanlarında bu durum karşılarına engel olarak çıkar
r4ntisi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@james-buchanan şundan emin ol hocam eğer kurum bunların lafına uyupta puan türü olarak sadece p42 yi belirler ise bu seferde çıkıp sgk ya sadece çeko çıkışlılar başvursun diyecekler hatta söylemleri kafamda canlanıyor bile biz okulda hep sgk mevzuatı gördük, ona yönelik üniversite okuduk. bir kamu yönetimi mezununun çeko da ne işi var bize haksızlık yapılıyor sadece çeko mezunları sgk ya girebilsin
-
@kuşçubaşıeşref sana hak veriyorum kardeşim hatta guy,vmy,mhuy benzeri alımlar maliye türü puanlarla alınmalı maliye bakanlığını ilgilendiren alımlarda bir hukukçunun, iktisatçının ne işi var bu saçmalıktan başka bişey değil hatta gy-gy de kalkmalı diyelim sgk mi alım yapıyor diğer derslerin hiçbirine bakmamalı direk çeko dersine bakıp onla almalı sgk da iktisat yapan adamın işi ne biz o kadar çeko çalıştık sonuçta o kadar çeko çalışanın emeği boşa mı gitsin(!)
-
@r4ntisi şeyi söylemeyi unuttum hatta puan türlerinde kurumlar şaşırtmaca yapmalı mesela sgk kpss den önce ben iktisat içeren puan türünden alıcam demeli ama ilan zamanı sadece çekodan almalı iktisatçılar öyle şaşıp kalmalı sonuçta bi çeko değil. çeko bu canım çalışmayan anlamaz sonuçta mevzuat okuyoruz iki tane ok çizip alsana grafik demiyoruz mevzuat var kardeşim mevzuat çeko ya herkes anlamaz bu çekoyu
-
@davetsiz kardeşim hala nasıl anlamamazlıktan geliyorsunuz aklım almıyor geçen seneden p23 ve 42 belli değil miydi ? belliydi herkeste ona göre çalıştı kimisi çeko baktı kimisi işletme şimdi siz çıkıp diyorsunuz ki işletme bakanların puanı sayılmasın sadece çeko dan alınsın. sizce bu ne kadar adil vicdanınız buna nasıl el veriyor hala anlamıyorum. p42 olayını kpss den önce dile getirseniz size kimse karşı çıkmaz herkeste destek verirdi ancak açıkcası işin çakallığına kaçmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. şimdi biri de kpss den sonra çıkıp p48 guy dan değilde başka puan türünden olsun derse sizce adil olur mu? sonuçta en başından beri bilinen bir puan türü var ortada
-
RE: Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
@Duryy hocam bugün konuştum ama daha belli olmadığını belli olduğunda geri dönüş yapılacağını söylediler .
-
@davetsiz kardeşim oyunun ortasında kural değiştirmek nedir peki sonuçta en başından beri biliniyordu p23 ünde geçerli olacağı
-
@r4ntisi bundan sonra sgk konusunda benden destek mestek beklemeyin kaç tane ayrı twitter hesabından sürekli twit atıyordum ama bu saatten sonra daha bir tane twit atmam. belki de doğru olanı yapıyorsunuzdur aslında diğer bölümler olarak biz de gidip guy da vmy de çekocuların ne işi var onlar mevzuat bilmez muhasebe bilmez guy a alınmasın diye etkinlik yapmak lazım
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@olursaolur 77.4 ile 7500 deyim hocam
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
78.65 in sıralaması kaç hocam
r4ntisi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
İstanbul dan başlayan oldu mu hiç bilginiz var mı arkadaşlar
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Edirne 87,3. başka edirne yazan var mi arkadaşlar
-
RE: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
İstanbul guy kazanıp mülakat bekleyen var mı arkadaşlar? Varsa 75 kişinin duası onla beraber haberi olsun
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
İstanbul guy ve ilgöçü aynı anda kazanan arkadaşlardan ilgöçü tercih edecek var mı
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Arkadaşlar yedekler de asiller ile birlikte mi evrak teslim ediyor yoksa girmeye hak kazandıktan sonra mı teslim ediyorlar
-
RE: 2018 GUY Yedek Kazananlar Platformu
@diagne bunu bende merak ediyorum @paretowilfredo hocam bi de diyelim evrakları getirmeyenler oldu onların yerine hemen yedeklerden çağırıyorlar mi yoksa belli bir süre bekliyorlar mı
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Feragat etmeyi düşünen arkadaşlardan ricam evrak teslim tarihinin bitmesini beklemeden dilekçe verip feragat edebilirler mi.
inanın beklemek çok zor belki bu sebeple hızlıca yedeklerden çağırmaya başlarlar -
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
İstanbulu kazanıpta feragat edecek var mı arkadaşlar