Guy istanbul yedek
-
İstanbul için kaçıncı yedeğe kadar şans var diyebiliriz
-
Arkadaşlar feragat edecek olanlar yazsın lütfen kaçıncı yedeğe kadar şansımız var sizce?
-
Önceki alımda 53. yedek olan biri olarak tecrübeleri mi paylaşayım. önceki alımda 43. yedeğe kadar sıra geldi, Normalde 100. sıralara gelebilecek bir potansiyel vardı çünkü aynı anda sgk denetmenlik mülakatıda yapılmış. Guy'u kazanmış 125 kişi sgk yı bekliyordu ve bunlar çoğu sgk yı kazanırsak oraya geçeriz diyordu. Tabi sgk süreci çok uzadı ve bu süreçte Gib ile de iletişim geçilmiş ve Guy olan herkesi elediler. o yüzden yedek daha ileri gidebilecekken 43 te kaldı bende az farkla kaçırmanın hüznünü yaşadım. Gelelim bu seneye açıklanan ufak tefek bir çok sonuç var ki bunlar hep merkez uzmanlık o listeleri guy kazanan listeleri ile kontrol etmek gerekir. Biz tek tek hep inceleydik sizde kontrol edin açıklananları açıklanacakları bir fikir oluşur en azından. Zaten son günlerde açıklanan mülakat sonuçları da hep merkez uzmanlık, merkezi kazanan biri zaten guydan ekstra bir durum olmadıkça feragat eder bu da sanşınızı arttırır.
-
@ua1905 Hocam, bir sonraki ilana kadar mı yoksa yazılı sınava kadar mı bekleyebiliyoruz?
-
bir sonraki ilanın yazılı sınavı yapıldığı güne kadar hakkınız geçerli eğer yeni ilan gelmezse hakkınız bir yıl geçerli
-
@ua1905 Cevap için teşekkür ederim. Birçok yerde "ilan tarihine kadar" denilmiş. O yüzden sordum.
-
@ua1905 hocam sizce İstanbul yedek 30 lara kadar gelir mi
-
@friedmannn kesin gelir diyemeyiz ama gelme ihtimali var biraz zaman ve nasip meselesi
-
@ua1905 teşekkürler hocam
-
Istanbul için feragat etmeyi düşünen var mı
-
İstanbul için yedekler çok altlara düşebiliyor. Önemli olan hangi sınavlar açılacak, kaç kişilik alım olacak? Bundan sonraki her a kadro alımında guy olup sınavlara girenler devam edecektir.
-
Arkadaşlar kaçıncı yedeğe kadar gelir bu sene geçen senelerden tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
-
@pareto_wilfredo üstad yedeklerle ilgili yorumunuzu alabilir miyiz acaba bu sene çöl gibi ortalık ama umut var mı
-
@falanfilan, içinde söyledi: Guy istanbul yedek
@pareto_wilfredo üstad yedeklerle ilgili yorumunuzu alabilir miyiz acaba bu sene çöl gibi ortalık ama umut var mı
paretowilfredo
-
@paretowilfredo hocam yukarda can cekistim biraz, bunun hatrina yorumlamadan gitmeyin lütfen :))))
-
@falanfilan Estağfurullah dostum Yedeklerle alakalı genel bir yazı hazırlıyorum lakin şahsi yorumum toplamın %5'inin beklentisinin görece yüksek olması, sonraki %5'in ise nispeten daha düşük beklenti ile bakması faydalı olur dostum. Yedeklik konusu aslında kazanamamış gibi hareket etmeyi gerektirir bence. Çok somut bir done yoksa eğer elde birilerinin gitmeyeceğine dair, diğer ihtimaller üzerinde devam etmek lazım. Şayet sıra gelirse zaten çok güzel olur. Lakin gelmeyip de buraya bel bağlanırsa bir de çok daha yıkıcı olacaktır.