@ius hocam ben kararınızı değiştirmek istemiyorum bana sorarsanız il göçteki yedekler guy yedeklerine göre daha avantajlı oldugunu düşünüyorum çünkü dguy ile il göçte ortak isimler olabilir ama guyda ortak isim yok diye biliyorum.
Friedmannn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Hem guy u hemde dguy u kazanan arkadaş var mi
-
@justice11 hocam 2 mülakatıda kazanan sayısı tahminen ne kadar sayı fazla mı inceleme fırsatınız oldu mu
-
@ius kardeşim gönlünde hangi kurum geçiyorsa onu tercih et sadece yedek bekleyen il göç değil guy da yedek bekliyor bunuda bil yani
Friedmannn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar güncel cari açık ile sgk ana hizmet birimleri hangileri bilen varsa paylaşabilir mi?
-
Arkadaşlar yedekler evrak teslimi yapıyor mu bilgisi olan var mı?
-
@ius hocam ben kararınızı değiştirmek istemiyorum bana sorarsanız il göçteki yedekler guy yedeklerine göre daha avantajlı oldugunu düşünüyorum çünkü dguy ile il göçte ortak isimler olabilir ama guyda ortak isim yok diye biliyorum.
-
@ius kardeşim gönlünde hangi kurum geçiyorsa onu tercih et sadece yedek bekleyen il göç değil guy da yedek bekliyor bunuda bil yani
-
RE: Guy istanbul yedek
Arkadaşlar kaçıncı yedeğe kadar gelir bu sene geçen senelerden tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar ilanın geleceği kesin mi bakıyorumda herkes puan hesaplamasına kafa yoruyor
-
RE: GUY İSTANBUL (ASİL)
Arkadaşlar istanbul guy da feraget edecek arkadaş var mı
-
@justice11 hocam 2 mülakatıda kazanan sayısı tahminen ne kadar sayı fazla mı inceleme fırsatınız oldu mu
-
RE: Guy istanbul yedek
@ua1905 hocam sizce İstanbul yedek 30 lara kadar gelir mi