Bu sınav yüksek kapatacak çünkü ilan ile sınav arasında baya zaman girdi ve bu sınavla kpss arasında zaman olarak sadece 2 hafta var.Yani demem o ki millet sınava hazır bir şekilde girdi
justice11 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar lütfen Twitterdan destek verelim
-
Arkadaşlar lütfen organize olalım bugün sesimiz daha güçlü çıksın ,herkesi Twitter a bekliyoruz hep birlikte üstesinden gelecegiz inşallah
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar Twitter da desteklerinizi bekliyoruz hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz inşallah birlik olma vakti
-
@zenginmemur hocam insanlara bakınca yemin ederim şaşıyorum .Şu süreci getirip sana bağladılar yaa artık pes diyorum .Sanki herşey yolunda gidiyor da bir sen umutsuzluk dağıtıyorsun sadece olan durumu yansitiyorsun gerçekler maalesef acıdır ,5 ay geçmiş mülakat tarihleri açıklanmıyor, aman olsun aman arkadaşların moralleri bozulmasın zaten moral bozulacak birşey de yok orta da 2 3 ay daha geçsin o zaman moralimizi bozmaya başlıyalim....
-
@kaldorhicks şu ortamda yapılacak en mantıklı şey delirmek
-
Arkadaşlar güzel başladık lütfen elimizden geleni yapalım Twitter a lutfennnn
-
İki mülakat gir ve ikiside olmasın üstelik üstüne biri alması gereken sayıyı almasın neyse diyecek birşey yok yine hayallerimiz yıkıldı emeği geçen herkesi Allah'a emanet ediyorum
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
2016'da da böyle bir söylenti çıktı hatta yine böyle Twitter da paylaşıldı ama sonuç hüsran oldu inşallah yine birileri bizim duygularımızla oynamıyordu ,süreç öyle bir kıvama geldi ki herkes buradan insanları işletmeye başladı ben en doğrusunu yine pareto üstad söyleyecektir.acele etmeyelim
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@damadferid14 sistemin iyice suyu çıktı bu kadarı fazla gerçekten,adam dguy mülakatı açıklanmadan liste de isminin olduğunu söylüyor ,kazandığını biliyor ,şimdi de daha devam eden bir başvuruda bize bilgi paylaşılıyor ,bir sistemin nasıl suyu çıkar tam özeti oldu
justice11 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Arkadaşlar twitter da gündeme girdik ,destek verelim lütfen
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@delimisali aynen öyle hocam süreç gerçekten öyle işliyor
-
Ben dguy ve guy mülakatlarından ikisinden birden elendim . Bu mülakatlardan basarili olupta başvuru yapanlar ,kardeşim zaten kazanmissin bırak biz de bir ekmek yiyelim bizde ailemizi sevindirelim bu kadar aç gözlü olmayın.gerci suçlu sizde değilsiniz suç bu sistem de 70 kpss ile bir insan atanıp 90 alan atanamiyorsa bu sistemin zaten çok sorgulanması gerekir
-
@damadferid14 sistemin iyice suyu çıktı bu kadarı fazla gerçekten,adam dguy mülakatı açıklanmadan liste de isminin olduğunu söylüyor ,kazandığını biliyor ,şimdi de daha devam eden bir başvuruda bize bilgi paylaşılıyor ,bir sistemin nasıl suyu çıkar tam özeti oldu
-
@agustcomte emin ol göreceğiz o puanla kapatma ihtimali yok .eğer gerçekten öyle bir niyetin yoksa özür dilerim
-
@agustcomte sallamak tabiri hoş olamamış bu arada onu da belirtmek istiyorum,hepimizin çalışması gerekiyor
-
@agustcomte tamam bunun da yüksek kapatma ihtimali fazla ama sizin puanınız bunun içinde değil biraz sağlıklı analiz yaparsanız görürsünüz ,
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
@tükendikagrubu katılıyorum size hocam bu işte planlı hareket edilmediği için sadece günü düşünmek olduğu için bir anda ilanlar arka arkaya gelebilir.Ben bu süreçte şunu öğrendim yarın ne olacak bunu kimse bilmiyor hiç bir plan mevcut değil
-
@agustcomte ciddi misiniz gerçekten merak ediyorum nasıl bir mantıkla hareket ediyorsunuz ,o puana gelmeme ihtimali yok burda kendinizi tatmin etmeyin lütfen
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
@makabi zaten ilan gelmeden önce bütün vdk çalışanının onayı alınıyor yoksan ilan gelmez de mi :))))