TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 VMY Duyum var mı?

KPSS A
    2019 vmy duyum var
    196
    980
    153558
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      sandviçyiyenadam @makabi Son düzenleyen:

@makabi, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?

@tardukağan Hocam bende arkadaşımdan aynı bilgiyi aldım. Zaten sınavla alakalı görevleri oluyormuş. Son vmy iptalinden önce de bilgi vermişti. Mhuy sınavı olacak yüksek ihtimalle ama onunla ilgili bilgi alabileceğim kimse yok.

@paretowilfredo üstad bilginiz var mı bununla ilgili?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • K
        Köşeminderi @makabi Son düzenleyen:

@makabi geçen sene iptal olan sınav hakkında vdk da eğitim gören arkadaşım "Sınav iptal mi oldu içeride üstadlar dahil kimse bilmiyor" demişti o yüzden içerideki çalışanlar süreç hakkında bilgi sahibi olamaz

A M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • A
          Adam Keeynes @Köşeminderi Son düzenleyen:

@köşeminderi yüzde yüz doğru

• R
            ryan @iktisatcı Son düzenleyen:

@iktisatcı salı günü icin oylama var GUY-dguy , vmy yada mhuy büyük ihtimal GUY seçilir Salı günü icin

• T
              Tardukağan @intermilan Son düzenleyen: Tardukağan

@intermilan, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?

@tardukağan kpss den sonra derken ilan temmuz-ağustosta gelebilir mi?

tüm duydukları mı yazdım hocam. Gerisi yorum olur, sizleri yanlış yönlendirmek istemem

@makabi, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?

@tardukağan Hocam bende arkadaşımdan aynı bilgiyi aldım. Zaten sınavla alakalı görevleri oluyormuş. Son vmy iptalinden önce de bilgi vermişti. Mhuy sınavı olacak yüksek ihtimalle ama onunla ilgili bilgi alabileceğim kimse yok.

aynen hocam

• M
                makabi @Köşeminderi Son düzenleyen:

@köşeminderi hocam onu yanlış söyledim öncesinde erteleme oldu ya karıştırdım ben, çok birbirine girdi

• L
                  Lamıcimiyok Son düzenleyen:

Arkadaşlar vergi beyanname verme sürelerinde değişiklik oldumu ?

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • G
                    grundig @Lamıcimiyok Son düzenleyen:

@lamıcimiyok evet hocam KDV beyannamesi artık ayın 26 sına kadar veriliyor . Gibin sitesinden ulaşabilirsiniz tablo halinde var.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • S
                      Sınavsayar Son düzenleyen:

O değilde bizim bu sınav kpss sonrasına kaldı görünüyor. Üst üste ilan gelmez önümüzdeki sene. 500 kişilik alımı yapar geçerler.

R T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • R
                        RagnarNurkse @Sınavsayar Son düzenleyen:

@sınavsayar gecen yil ust uste geldi yapmak isteseler yaparlar hocam

• M
                          Marsiyal Son düzenleyen: Marsiyal

Sonbahar diyen var bu ilana kpss öncesi diyen arkadaşlar duyumlar sağlam mı

• A
                            Atabey_ Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: Atabey_

Benim tahminim eğer ilan gelirse takvim geçen seneye benzer olucak gibi Ağustos ayı sınav ayı olabilir. Tabi konuşulanlar gibi 1000 vmy 1500 guy 350-400 de mhuy gelirse ( ki çok abartılı rakamlar değil hatta az bile ) tadından yenmez.

• A
                              Atabey_ Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Birde özellikle eklemek istediğim bir şey var. Şimdi geçen sene biz 2000 guy ilanı için bir sürü etkinlik yaptık CB seçiminden bir hafta önce 1000 kişilik ilan geldi. Ben bunu Arz-talep ve denge fiyatına benzetiyoyum. Bu senede etkinlikleri 3000 guy diye yaptık 1500 ler konuşuluyor. Bundan sonra ki etkinlikleri 4000 guy dan yaparsak belki sayı noktasında ekstra bir kazanç elde edebiliriz. Bilmem ne düşünürsünüz ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • T
                                Tükendikagrubu Yasaklı @Sınavsayar Son düzenleyen:

@sınavsayar üst üste ilan gelmez diye birşey yok. Gelir hocam. İsterlerse verirler bu beklenilen 3 ılanı. Guy, vmy ve mhuy. O kadar mezun var. Bu hafta Insallah gelmeye baslar bu ılanlar.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • J
                                  justice11 @Tükendikagrubu Son düzenleyen:

@tükendikagrubu katılıyorum size hocam bu işte planlı hareket edilmediği için sadece günü düşünmek olduğu için bir anda ilanlar arka arkaya gelebilir.Ben bu süreçte şunu öğrendim yarın ne olacak bunu kimse bilmiyor hiç bir plan mevcut değil

• F
                                    friedmanmilton Son düzenleyen:

Yok mu Bi haber yok mu duyan 😀

• I
                                      isfhk @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi hocam sizden güzel haberler bekliyoruz..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                      • Baelish
                                        Baelish Son düzenleyen:

@can-mavi Hocam DPB'ye gittiği iddia edilen ilan ile ilgili bir şey öğrendiniz mi ? Böyle bir şey var mıymış ?

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • ?
                                          Eski Kullanıcı @Baelish Son düzenleyen:

@baelish en son bugün saat 15 civarı itibariyle dpb ye gen bir yazı yoktu, ancak bugun bakanlık nezdinde öğrendiğim kadarıyla 1 2 hafta önce bu konuda ilk yazdığım şey geçerli ,yani guy vmy veya Mhuy bu üçünden biri yakın zamanda gelecek

I A 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                          • I
                                            intermilan @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi bu alımın mhuy olma ihtimali yüksek mi? Çünkü mhuy alımına dair duyumlar çoğaldı

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 33
                                            • 34
                                            • 35
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 48
                                            • 49
                                            • 35 / 49
                                            • İlk ileti