9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gök-kız bir dakika ordulu olan sendin değil mi
-
@mk5561 hayııır:))
-
Arkadaşlar moral bozmak istemem. Sınavın açıklanmasıyla ilgili değil. pareto üstad merkez taşra ayrımı kesinleşecek dedi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? eğer kazanırsak değişiklikler olabilir meslekte
-
@22121121 ne gibi??
-
@gök-kız ya of kim nereli ya açık açık söylesin bende hatlar karıştı hemşerim kim benim arkadaşım karadenizliler dokülsün en azindan
-
bir de dikkat edelim aman.arada bir kendimizi denetleyelim de docent hoca kizmasin sonra
-
@22121121 hocam hala bakamıyorum acaba yanlış yerden mi bakmaya çalışıyorum:)
-
genelde böyle şeyler ben pc de değilken açıklanır(telde net kullanmam yani takip edemeyeceğim zaman) ve yarın 13:00 dan 22:00 a kadar yolculuk yapacağım bir şey olacaksa bu aralıkta olacaktır
-
@22121121 yani meslekte ne gibi değişiklikler olabilir? Baktım ben o açtığı sayfaya ama meslekte değişim kısmını kaçırmışım sanırım??
-
@poisson kariyer mesleğin merkeze sıkıştırılması. taşra personelin ise diğerleri çatısı altına sokulmasının konuşulduğunu söyledi
-
@mk5561 Ankaralıyım ben çıkayım o zaman:))
-
@gök-kız hocam açılmamış demek ki sistem :)) yani ben bakabildiniz mi tahmininiz ingilizceden kaldığınıza mı yönelik manasında sordum :))
-
@22121121 bunun hakkında fikrim yok ama neticede meslek tanımı değişmiyor ve taşra ya da merkez aynı meslek tanımında iş görüyor değil mi
-
@gök-kız bir bağlantın var gibi senin ama samsunun merkez ilçelerinden bahsetmissin dökül bakalım
-
@22121121 :)) anladım genel olarak sınav zor değildi ben maliyeden baraj altı kaldığımı düşünüyorum:)
-
-
@poisson bende tam anlamadım. Erken seçim başlığında 2.sayfada bahsetmiş bundan hocam
-
@meçhulasker ooo hemserilerim selamlar needersuuz
-
@mk5561 dostlar gözleme evinde semaver keyfi tam da bu havalarda güzel olur :))
-
Oo herkes hemşehrisini bulmuş