9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
-
@poisson yarın ola hayr ola o vakit
-
@muratkilicc eveet ya çok az kaldı umarım bu sefer güldürür:) yani yarın bu saatlerde nolur yarın olsun dedirtmesin de :))
-
akşama kadar vakit geçmez doçent gelse de az oyalansak
-
@maricinal ben o yüzden de geç yatmaya uğraşıyorum şöyle uyansam ve malum ileti gelmiş olsa:)))
-
@Gök-Kız ahahah beğene beğene geldin ya ben de senle birlikte tekrar okudum tüm girdileri düşün o kadar boştayım :D:D:D
-
@poisson ben de öyle yapıyorum ama duyumların işaret ettiği güne yanlışlıkla erken uyanıyorum
-
@meçhulasker ders çalışa çalışa ihtiyaçdan çıktı bende önceden kendi yatağım haricinde zor uyurdum şimdi kütüphane masasında ve kütüphaneye giderken dolmuşta inanılmaz rahat uyuyorum
-
@gök-kız murphy işte :))mutlaka yarın evde gürültü falan olur uyandırılırım ben de :)))
-
@meçhulasker sağol kardeşim yüz yılın spoilerı için :((
-
sivrisinek mevsimi geldi. mulakata girdigimde kıştı.odama baktim sivriler basmış. vay be mevsimleri devirdik seninle sgk ♡ ben
-
satranç bilen varsa link atayımda oynayalım
-
Selamun aleykum gececi tayfa.
-
@poisson sadece beğenmiyorum bi taraftan "evet ya, insallah, amin, kesinlikle,harbi ya cidden, ayyy insallah, lutfen son olsun Allahim" gibi türlü türlü tepkiler veriyorum
-
@mağdurum ayyy başladı mı o dönem ya hala esiyor gibi ama !! rüzgarda uçmaya çalışan sivrisinek hayal ettim :)))
-
İnşaallah bu hafta açıklanır da çektiğimiz emeğin karşılığını almış oluruz.O zaman hafta sonu keyfini hiç düşünemiyorum
-
@aliyar-bey yoktun mezar kazmaya gittin sandım
-
@kai-hitwatari ve aleykümselam kardeşim :))
-
@gök-kız artık öyle seslendiririm tamam :D:D:D
-
@meçhulasker yok ya geceleri izliyorum reklamsız internetten