9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetcii Hocam vmy ile sgk teftiş açıklanacağı icin ben o tahminde bulundum
-
Arkadaş 20 katı adam çağrılıyor. Ardından mülakata kalan kişi sayısıda fazla. Asil olarak girmek benim gibi garibanlar için ütopya oluyor haliyle. Yazık günah bizlere guy da 91 kurum sınavı puanıyla kendi ilimde ilk sıradayken mülakatta yedekte bile yoktum şaka gibi:)
-
İl Göç:86-87
Merkez Göç: +88 -
89 küsür puanım var başvurucam
-
Benim de 89 um var ama basvurmucam cunku calismak istemiyorum o yabanci konulara
-
@gariban Hocam o konuya hiç girme zaten kalpler epey kırık
-
@buhara gvs sgk nın bahanesi oyamamak icin yapıldığı aşikar
-
Yeni atanan il goc arkadasim var instadan hikaye atiyor ‘il goc uzmanı olmak aksamlari da calismayi gerektirir’ diye
Bide suriye sinir kapisindan da hikaye atmisti -
@b-ays evet zahmetli ve yogun bir meslek rotasyon olayi da var
-
@b-ays 82 kerkük 83 Musul heryerde çalışırım
-
@gariban hahaha cok iyi ya
-
Gecen yil il göcte ilk 5te yer aliyordum kurumdan 88 puanimla fakat yedekte bile yer almadim! Hic hevesim yok ama aciklanmazsa bende mecbur basvuracagim
-
@pozitifdışsallık hocam nasıl çalışalım ne çalışalım sorular nasıl oluyor var mı Önerin
-
@safitürk69 kamu mezunuyum ben genelde bizim ünı de gordugumuz derslerdi ve basit geldi acikcasi. Kamu yonetimi konularina ahmet nohutcudan calistim. Kanun zaten 2013 yilinda kabul edildigi icin dili cok sade. Siteden indirip calisin. Alanıda zorlamamislardi pek.
-
Geçen sınavı ybü yapmıştı bu yıl sosyal bilimler yapacak
-
Sgk teftiş başvurusu başlayana dek ben hepsinin açıklanacağını düşünüyorum vmy sgdy dahil duyumum bilgim yok öyle olacağına inanıyorum
-
@pozitifdışsallık Hocam sadece kamu yönetimi+kanundan mı çalıştınız ? Pasaport kanunu falan diyorlar çünkü
-
@denetcii 86 88
-
Artik nasil ümidi kestiysek sgk dan haric her konuyu konuşuyoruz
-
Son bir soru sorayım sgk teftiş için ne diyorsunuz?
50x5 kişi
P22,p48