9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
günaydın arkadaşlar.
-
@mağdurum günaydın başkan. işe geldik
-
Güzel bir hafta olsun artık lütfen
-
Güzel haberler duymaya o kadar ihtiyacım varki
-
@terkiphatasi açıklanırsa bigün bakarız hocam kiminki daha güzelmiş
-
Duyumcular,haber alanar nerdesiniz?
-
Pazartesi(Açılış) : Duyumcuların söylediklerinin tartışılması, bu hafta açıklanacak galiba hissi, heycanlı ve umut dolu yürekler.
Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma(Bekleyiş): Umudun tükenmeye başlaması, twitter etkinlikleri, Bakana ve Başkana serzenişler, İstatistik-İİBF, GUY-SGK Denetmeni, atanan-atanamayan tartışmaları
Cumartesi,Pazar(Kapanış): Hayal kırıklığı ile harmanlanmış tahammül sınırlarını zorlayan bir ölüm sessizliği.
NOT: İnşallah haftamız bu rutinle geçmez. -
@mayoz duyumları boşverelim @pareto_wilfredo ya bakalım
-
-
@eşref-i-mahlukat çok iyi özetlemişsiniz sgdy mülakat sonuçlarını bekleyen adayın bir haftasını İnşallah böyle olmaz bu hafta
-
Bu hafta için duyumu olan var mı
-
Atayabileceğimiz numara var mı arkadaşlar
-
Bu hafta için en ufak umudum yok vallaha hatta bir daha ki hafta için bile
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Kardeş ocak 6 olsa 90 gün olur 16 ocağı bulacağını sanmam
Eski mesajlarıma baktım da bir gülme geldi:):) -
Spk süreci 10ayda tamamlandi . O yuzden sgk ya cok da kizmayin
-
@denetcii Galiba bana yazmıştın onu bende saf gibi 100 günü bulacak demişim ah ah
-
Bizi sınıyorlar. Arkara'da olsam çoktan kamp kurmuştum sgk'nın önüne. Yolun karşısında 15cmlik kaldırım var tam direğin dibine
-
@kai-hitwatari Hocam siz aykırı bi abiye benziyorsunuz İsterseniz gelin sgk önünde çadır kuralım hem ders çalışırız hem de süreç hızlanır
-
Gvsler sürüyormuş umutlar mart ayına kaldı cidden çok yazik
-
@sgkdenetmeniniz zaten standart cevap: gvs ler sürüyor sizin duyumunuz nereden hocam